Ozgenurribo 1992sgirl senden gazı aldım ve yarın yapıcam inşallah erinmezsem tabi gidip test almam lazım 😂😂
1992sgirl Mariam2 değerlendirdiyseniz olur belki nasip 🫢 ben ovulasyon testi ile pik gördüğüm günün öncesi ogünü ve sonrasını değerlendirdim ama hayırlısı bakalım bekleyip görcez
1992sgirl Sezei benim dr aynı şekilde şiddetli kasık batmaları şişkinlik aprı ve hassasiyet var ama ben psikolojik oldupunu düşünüpyrum canım
Mariam2 1992sgirl değerlendirdim ama hormonlar yüksek Rahmi bozuk gibi dedi regl 2nci gün bida test yapılır
Mariam2 1992sgirl ben 13 pik gördüm 12 de oldu sadece 13 doktora gidince canm istemedi artık pek olumlu konuşmadı
Moz Mariam2 bir bakmışsın beklemediğin anda olmuş hepimizin sağlıklı akıllı güzel bebişleri olsun inşallah
Moz Mariam2 bir bakmışsın beklemediğin anda olmuş hepimizin sağlıklı akıllı güzel bebişleri olsun inşallah
Beril63 Moz akıntı arada beyaz şeffaf akıntı oluyor ama göllenme hissi daha çok var bende her an adet oldum zannediyorum ona kasık ağrısı da eşlik ediyor