bebek_29 Biz 20+6 haftalıgız yarın 21 haftalık oluyoruz artık net hissediyorum çok hareketli bir bebek olacak sanırım yaramaz olacak doğunca 😄 Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
erikarpuz bebek_29 16. haftamdan beri hissediyorum son 1-2 haftadır her gün düzenli hareket ediyor çok güzel bir duygu her hareketinde şükrediyorum ağlayacak gibi oluyorum 🥹
S-nur1 Valla benim oğlan da sanırım erken başladı 19.haftamıza giricez ama dışarıdan elimi koydugumda anlıyorum hareketini maşallah kaç gündür rutin aynı saatlerde depar atıyor gibi 😂🧿
S-nur1 İçerde balık kayar gibi felan oluyor diyorlar da öyle degıl benımkı elimi koydugum yere vuruyor karnımı dürtüyorum tekrar yapsın diye tepki veriyor
Kikiriki S-nur1 bana da balık kayar gibi dediler hiçbir zaman öyle hissetmedim 23 e giricez bazen sadece elimi koyduğumda hissediyorum dışardan görünmediği de oluyor birde hep belirli saatlerde hareketi oluyor
bebek_29 S-nur1 Haha canım maşallah Benimkide bazen elimi koyduğum zaman tepki vermiyor elimi koymadığım zamanda kendisi hareket ediyor inatçı bir bebe😄🤣
Bebivekedi erikarpuz yaa erken hisseden kişilerin zayıf olduğunu söylüyorlar bende erkenden hissetmek istiyorum öyle mi acaba
S-nur1 Bebivekedi şahsen ben zayıfım haftama göre de daha belli hissediyorum çevreme göre karın yapısıyla alakası var
erikarpuz Bebivekedi pek zayıf değilim açıkçası 170-90 kiloyla hamile kaldım 5 kilo aldım 🥲 ama göbeğim çok yağlı değil kilo vererek hamile kalmıştım spor yaptım bence bu yerleşme yeriyle alakalı biraz da
Bebivekedi erikarpuz ya ne güzel araştırma yaptığımda zayıf insanların 16. Haftada hissettiği yazıyordu