Imasleeper Gulo06 kocam dediğine göre kızımda kız bebek vermişler eline hamile değilken sonra kız olduğunu gördük yine hamile değilken erkek bebek alıyor kucağına bu seferde erkek 😂 ya şans ya da sallıyor bilemiyciim
ozlem_2727 Gulo06 iki oğlumda hiç rüya görmedim ama boş gebeliğimde engelli bir kız çocuğu. Gördüm ve sağlıksız gebelik oldu bu gebeliğimde de hep bir kız bir erkek bebek varken kız olan bebek benim diye kucağıma almıştım Rabbim nasip ederse kızımız olacak inşallah
Eres26 Gulo06 bende aynısını gördüm Ultrasonda renkli bacak arasını apaçık kız olarak görmüştüm Oğlum oluyor 😂
Nurella30 Bennnn pembe bir tutum giymiş kız cocugu var elimde diyorum kı anne baksana cinsiyeti ne yanımda baska biri var diyor ki kız dedik ya ne soruyorsun hala 🥰🥰 kendime gelememiştim o günn🥰🥰🥰 ve kızım oluyorrr🤍
Meltemanneolsun Gulo06 ben ismiyle birlikte görmüştüm kız bebek. İlkten erkek dediler çocuğuma ben de tüh rüyam tutmadı demiştim ki yanlışlık olmuş bebeğim kızmis🥰 yani benimki tuttu kızım oluyor 🩷🩷
psymom Gulo06 doktor kontrolde kıza benziyor demişti ondan sonra rüyamda balon patlatıyordum mavi çıkıyordu çok şaşırıyordum hatta hani kızdı doktor öyle söylemişti diye, sonradan öğrendik ki oğlumuz oluyor :))