Birhilal Henüz gebelik varmı yokmu bilmiyorum başım da çok ağrıyo parol içsem bir sıkıntı olur mu sizce acil yazarmıısınızz
Mihribanmuharrem Birhilal hayır sıkıntı yok ama içersen parol iç Bnm daha gebelik belli deilkken 2 kez parol içtim canım
Imasleeper Birhilal iç canım ben majezik içtim bilmeden şükür bişey olmadı ama zaten parolu hamilelikte veriyorlar
Birhilal Mihribanmuharrem bi arkadaşımda parol haricinde bişey içme dedi içsemmi ya yoksa daha fazla ilerliycek migremim var bu sefer önüne geçemiyorum
Redak Birhilal sonra da belli olabilir ama dayanılmazsa hafif dozda al parolu ikiye böl ve karanlık sesiz bi ortam kurup uyu benimde migrenim var anlıyorum ben duş alıp ortamı ayarlayıp uyuyorum
Birhilal babyshark__ adetime daha 8-9 gün var tahmini düzenli değil 2 günde kalmış olabilir uygulamadan baktığımda 10 gün diyo ama o kadar uzun ara olmuyorum daha sık adet görüyorum
Birhilal Redak içtim bi tane artık çok şiddetlendi biraz uyusam serin ortamda iyi gelir diye umuyorum teşekkür ederim❤️
Anonimmommy Birhilal bende emin değilken apranax plus içmiştim sonra bi evham geldi tuvalete koşup eğildiğim gibi kustum ne kadarı çıktı bilemiyorum pişman oldum o yüzden parol harici içme emin olmadıkça
Sevval_66 Canım patates dilimle dolaba at soğusun. Alnına şakaklara gelecek şekilde koy yemeni ile sıkıca bağla babannelerimiz gibi 😃 çok iyi geliyor. Patates ısındıkça soğuk ile değiştir. Ben aylardır ilaç kullanmadım şükür soğuk patates aldı ağrıyı.
Sevval_66 Birhilal umarım yarar 💖 migren taşı varsa patatesleri çıkarınca migren taşı sür daha da etkili oluyor. Ve patatesler ısınınca tekrar soğuk ile değiştirin mutlaka ve sımsıkı sarın. İlk yaptığımda koca karı işi falan inanmamıştım ama gerçekten işe yarıyormuş😂
NoName_ Birhilal bu şüpheyle ben asla ilaç içmiyordum hasta oluyordum ilaç almıyordum bazen denk gelirdi dayanamaz ağrı kesici içerdim adetm gelirdi kendimi suçlardım belirsizlik çok zor ama adetiniz geçmediyse bir problem olacağını sanmıyorum ki gebelerde bile parol veriliyor sadece