Alya05 Brcbldn dediğin gibi herkesin zevki ayrı senin yazdıkların hoş gelmedi bana canm Ömer Faruk Ali asaf Hamza Bunlarda güzel tabi siz bilirsiniz 🌸
Brcbldn Cigulibinnaz size de tesekkur ederim oglumun ismi Alper onu da dusundum ama asiri yakin olur diye vazgectik 🫢
Brcbldn Leilani ya tesekkur ederim genelde agir isimler diye geri donus aliyorum ama 😊 sizin en begendiginiz hangisi oldu acaba
Brcbldn Yasem4 begenmenize sevindim bir de hepsini begenmenize gercekten 😊 sizin begendiginiz favori isim hangisi oldu 😇
Leilani Brcbldn Tolga ve Kenan isimleri benim de listemde yer alan isimler o yüzden bu iki ismi çok beğendim. Anıl ve Akın da çok havalı geldi bana. Hele Akın çok karizmatik bence. Hakan bu isimlere göre daha ağır bir isim gibi ama ağır demek kötü demek değil şahsen ben erkek isimlerini böyle bu tür severim kulağa güçlü geliyor yani bu isimde ki insanlar sanki otomatikman güçlü gibi geliyor bana 😅 Bu arada ilk çocuğunuzun adı Alpermiş bence Altay ismi gerçekten uyumlu. Onun dışında Tolga da çok uyumlu iki isimde güçlü. Kenan ismiyle çok benzemiyorlar ses olarakta anlam olarakta. Hakan ismiyle de uyumlu ikisi de güçlü isimler. Anıl ismi daha sakin bir isim gibi Alper onun yanında daha güçlü kalıyor. Akın ismiyle de çok uyumlu ikisi de anlam olarak birbirine benziyor. Yani eğer Alper ismine yakışsın diyorsanız Akın, Tolga veya Hakan olsun derim
Brcbldn Leilani sanki sizin dusuncelerinizi ben yazmisim gibi hissettim birebir benimle ayni dusunen biri oldugunu gorunce sevindim 😇 ben de akın ismini daha cok begeniyorum aslinda ama esim anıldan yana daha cok akını bilmeyen birazcik eski ve asiri agir cocuk ismi diyorlar ama ben cok sevimli cocuk isimlerini buyuduklerinde hos olmadiklarini dusunuyorum 😊 sizin listenizde neler var merak ettim benimkilerin disinda ☺️
Leilani Brcbldn benim listemde Bora, Alpkan/Alphan, Dinçer, Kıvanç, Levent, Çağan, Göktuğ, Ulaş, Kurter, Demir, Batur, Timur, Sarp, Eren, Emir, Oğuz isimleri yer alıyor şuan ama Akını da listeye eklemiş bulunmaktayım :D