Ferise34 allah razı olsun insallaj eğer ki yiyecek ekmeği varsa ne yaparsan yap o bebek doğuyor ilk bebeğim de düşük riskim vardı gayet güzel geçirdim atlattım doğumdan 2:30 ay sonra vefat etti oğlum ikinci bebeğim de gerçekten çok kötüydü ne umudum vardı ne bir şeyim vardı iki tane doktor baktı ikisi de dediği tek şey bu bebek düşecek şu an altı aylık uyutmaya calısıyorum yaramazı, o yüzden hiç panik yapma rahat ol kendini iki hafta dinlenmeye adamış gibi hisset zaten genellikle düşük olmuyor çoğu anne de doğum yapıyor endişe edecek korkacak hiçbir şey yok şu an altıncı haftası bir ay sonra falan büyük bir ihtimalle yasakların kalkacak normal hayatına devam edeceksin sonra ne olacak biliyor musun senin gibi birkaç tane anne de post açacak sen de aynılarını ona söyleyeceksin ben de yaşadım atlattım şu an bebeğim şu kadarlık diye o yüzden umudunu kaybetme sakın kötü düşünme o bebek sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğacak hiçbir şeyde olmayacak zaten ne yaparsan yap yiyecek ekmeği varsa hiçbir şey olmuyor nasipte yoksa kendini pamuklara da sarsan olan oluyor