ShutUp kahvesever__ yemek fırında ama henüz pişirmedim. Kuruyan çamaşılar katlandı. Kızımın kıyafetleri yıkandı serildi sonrasında bir güzel hanımefendiyle oynadık ve ben pert 😬🌸
Suheyle1 kahvesever__ oglumun anasınıfı mezuniyetine hazırlanıyorum 😂 üstelik bugün dogum günüm 30 olmayı kabullenemiyorum o yüzden ne yemek ne temizlik hiç bişey yok bugün 😂
Alya05 kahvesever__ klima takıldı ev inşaat döndü. Temizlemeye çalışıyorum. Sepet ağzına kadar kirli çamaşır dolu Bi yığın ütü var beklemede Yemekte yok Şimdi söyle ben hangisini yetişeyim bu hamile halimle canım kendim ahhh ahhhh
Alya05 kahvesever__ Kocam beye diyorum hastaneye giidp bundan bitane çalayım üstüne oturup evi temizlerim Diyor hanımmm dur yapma. Sana insanı robot alacam 🤣🤣 bende dedim bi önce robot süpürge alalım sonra insanı robot alırız 🤣😁🤣
[silindi] kahvesever__ bugün farklı saâtlerde farklı misafirlerim vardı ağırladım gittikleri zaman bi duşa girdim yeni kendime gelebiliyorum yatsam mı telefonla annemle mi konuşsam kararsızım 😂
[silindi] kahvesever__ ne uyuması pestilim çıktı ama uyuyamadım aha yeni yatağa girdim şimdide bu yarım saaat tlfna bakarım boş boş 😂😫