Esma006 Gofretinannesi devlet takipli iseniz Doktorlar genelde 10.haftada randevu oluşturmaya başlıyor özel ise de kendin buluyorsun zaten amaa develtte bulamazsın haftan geçmiş kendimden bildiğim için 15 iken gitmiştim geç kaldın dediler
Esma006 Gofretinannesi 20.haftada bir tanıdığım vasıtasi ile develtte yaptırdım detaylıyi yoksa özel de 5 binden başlıyor
minismom Gofretinannesi ilk hamileligimde 16. haftada acmıslardı yesil alanı 22 haftalıkken girmistim galiba simdi 18. haftada acıldı 21+1 e randevu buldum haftaya carsamba gidicem
Sude_48 Haftada yaptırdım. Doktorum 18-22 arası demişti bana. Bazıları 24 gibi falan da yaptırıyor. Randevu bulmak zor evet. O yüzden ben de bulduğum ilk randevuya gittim hemen
Esma006 cakirbebek yok vermezler kendi hastalarına 10 haftalıkken vermeye başlıyorlar iki ay sonra ya zor yanı sizinki
cakirbebek Esma006 ama MHRS de 2 hafta sonrasına verilmediği için mecbur bekliyoruz en fazla 2 hafta ya alınıyor yani
NoName_ Gofretinannesi 20.haftanın içerisindeydim ama sonra bebiş küçük çıktı tarihim değişti 19 haftalık filan oluyor yani🙈