Burnosunn_annesi AybenYB onun da uygulaması ayrıydı en son galiba sildim tekrardan indirip bakayım o zaman teşekkür ederim 🥰
Burnosunn_annesi 3_bebelianne baktım canım ama pijama yoktu yine deneyeyim bulurum inşallah🥲yumuşak benye esnek iyi olur
Burnosunn_annesi [silindi] burda mağazalar av kısıtlı bacım mecbur artık internet işte bazen böyle de zor oluyor gelince kargo vs.
Nimpheloss Burnosunn_annesi Dowry diye bi siteden aldım memnunum. Siteyi de şöyle keşfettim daha önce bi içgiyimciden pijama takımı almıştım markası dowry idi. Çok memnun kaldım. Hepsiburadada hesabı car sitenin ama fiyatları yüksek kendi sitesinde daha uygun bi bakın derim
AnayimBenAna_ Burnosunn_annesi rica ederim hem kaliteli hemde fiyatlarıda uçuk değil ben çok memnunum. Pentiden aldım çok beğenmedim ama suwen mükemmel
Burnosunn_annesi AnayimBenAna_ evet ya 2022 LCW 155 TL’ye almıştım şimdi görüyorum şok oluyorum fiyatları suwene bakcam beden konusunda nasıl peki uyuyor mu🥰
Melissayda Trendyoldan aldım aşkım Miss Dünya Lissa satıcısı yumuşacık ve çok esnek 5 gün önce doğum yaptım iyiki almışım dedim tavsiye ederim 😻