Yektek22 Kızlar az önce Eurofins şirketi eve gelip kan aldı sonuç kaç günde çıkıyor daha önce yaptıranlar yazabilir mi? Kapsamlı paket yapılıyor
mor_menekse1 Yektek22 merhaba bende yaptırmak istiyorum ne kadara yaptırdınız acba 😍 güzel sonuçlar almanız dilegiyle
Yektek22 adatuna gelen hemşire ortalam 8 9 günde çıkıyor dedi. Takip numarası falan verdiler mi size adatuna
Yektek22 Yalkan inşallah bizimde 8 günde falan gelir. Kaçıncı haftada yaptirdiniz siz fetal fraksiyon kaç çıktı örnek olarak atar mısınız
aysezgi Mstefe Merhaba, size ne kadar fiyatı verdiler. Ben doğrudsn kendilerinden fiyat aldım ve çok yüksek fiyat verdiler bana?
adatuna Yektek22 sonuçlar kolay anlaşılır şekilde miydi whatsaptan mı yolladılar cinsiyeti hemen doktorunuz yazdı mı? Bir de hangi şehirdi acaba
Yektek22 adatuna evet doktor cinsiyeti yazdı hemen. Wpnden attılar sağlık durumunun raporunu ingilizce şeklinde ama atarken açıklama yazıp atmışlar zaten sağlıklı diye çok şükür. İstanbul
adatuna Yektek22 benim de ankara yazdım şimdi bugün yarın çıkar dediler merakla bekliyorum ben de , sizin de hayırlı olsun😇😇
Yektek22 Mstefe sordunuz mu hiç durumu ? Ben mesaj attım durum ne aşamada vs diye bir sorun belki bugün çıkar