YenianneA Merhaba, mantar enfeksiyonu için doktorum antibiyotik ve fitil vermişti, biraz azalsa da geçirmedi. Sürekli tekrarlıyor, 26 haftalık hamileyim. Nioli yağının faydasını gören var mı bu konuda, zararı var mı?
Parlalina YenianneA ben gebelik önceside bunu kullanıyordum genital bölge için. Nioli yağıda var içinde eczaneden almıştım. Hamileliğimdede doktoruma sordum kullanabilirsin dediği için kullanıyorum enfeksiyon önlemek amaçlı
Anonimmommy YenianneA kullandım nioli yağını bi derece düşürdü enfeksiyonu ama sıfırlanmadı aynı zamanda toz ve fitilde kullandım benim belirtim şikayetim yoktu idrarda lökosit yüksek çıkıyordu ama erken doğum riskim oldu rahim kasılmasını uyarmış olabilir diye düşündüm düzenli sancılarım çıkıyordu 1 hafta hastanede yattım bence risk alma ekstra bişey yapma. Sonra kullanmayı bırakıp 4 litre su içtim iç çamaşırı giymeden durdum evde başka yerde tuvalet kullanmadım çamaşır giyceğim zaman beyaz ve pamuklu giydim ilaç da bitmişti zaten kullanmıyordum sıfıra düştü
Busramnida YenianneA ben kullanıyorum çok faydasını gördüm tabi siz dr.unuza danışıp kullanabilirsiniz
Arzu19988 Bende bu durumdan wikayetciyim canim.bendede var .sizde kasinti ve akinti varmi? Bi sure ozel bolgenize sabun ve ya diger kokulu sabun gibi seyler vurmayin.sadece ilik su ic camasirinizi utuleyip sonra giyinin.nioli yagi bende sifaris verdm baya etkisi varmis ic camasira bir iki damla damlatilarak kullaniliyormus.ve bi cok faydasinida okudum dun
YenianneA Arzu19988 kaşıntı ve akıntı oluyor, geçmiyor bir türlü. Kaşıntı için doktorun verdiği kremi kullandım fayda etmedi, nioli yağını duydum zararı olur diye kullanmamıştım ama doğal bir yağ sonuçta, başka da bir şey geçirmedi. Alıp deneyeceğim
YenianneA Parlalina öneriniz için çok teşekkür ederim. İyi geldi mi bu ürün size ve iç çamaşırına sıkılarak mı kullanılıyor?
Parlalina YenianneA genitale sıkıyosunuz kuruluyosunuz. Doktorunuza sorun oda onaylarsa öyle kullanın 🙏🏼
Anonimmommy YenianneA emin değilim tahmince öyle hamileliğimin başından beri herhangi bir risk yada şikayetim yoktu rahim uzunluğu suyu seli normaldi hep burda bazı yorumlar okumuştum nioli yağı kasılmaları tetikliyor diye kendimce öyle düşündüm
miniminibebek Anonimmommy gebeliğim başından beri kullanıyorum karnım taş gibiydi sürekli sebebini merak edlyorduk son iki haftadır acaba kasılmayı o mu yapıyor diye düşündüm hatta post bile açmayı düşündüm iki haftadır kestim Nioli yağını daha iyiyim
YenianneA Sengul2256 idrar tahlili istediler orada çıktı mantar enfeksiyonu olduğu. Daha önce de yaşadığım için biliyorum çok sıkıntı yaratıyor
Parlalina Kardelenak nioli yağı vs var bakabilirsiniz içeriğine doktorum gebelk öncesnde söylemişti almıştım gebeliktede kullanabilirsin diyince kullandım