4567788 2 yaşında oğlum var kıyafetleri hep yemek lekesi dondurma lekesi dalinin leke çıkarıcısını kullanıyordum ilk başta memnundum ama sonra çıkarmaz oldu bidaha kuvvetli toz leke çıkarıcı arıyorum
kurkmantosuzmadonna 4567788 e bebek toz olan leke çıakrıcıda bekletip makinede yıkayıp güneşe asın kalan lekeyi de güneş alır
Sumiire 4567788 e bebeğin toz leke çıkarıcısı var ondan kullanıyorum küf lekesini dahi çıkarıyor yapım şekli önemli ama önce kaynar suya leke çıkarıcıyı atıp sonra kıyafetleri koyuyorum 3 4 saat bekletip çift durulama yapıyorum hiç bir leke kalmıyor
Senamstf 4567788 My rabbit diye bir leke çıkarıcı var sadece kıyafette değil mutfak eşyalarında falan da kullanılıyor bir de onu deneyin isterseniz. Ben çok detaylı kullanmadım henüz ama yeğenimden kalan çoğu kıyafette sararmalar falan vardı onları hemen çıkardı
saglikciaanne Valla çamaşır suyu dahil denemediğim şey kalmadı. Herkes son zamanlarda glint ve e bebek toz leke çıkartıcısını çıkarıcısını ovuyordu az önce koca bir leğene ikisini karışım yapıp koydum. Başarılı mı derseniz %60/70 çıkarmış ama tak anlamıyla değil hala lekeli Malesef. En yüksek dereceye atıp bile yıkadım. Ya baştan önlem almak gerekiyor sıvı geçirmez önlük falan takıp ya da feda etmek gerekiyor anlaşılan
Rabiul 4567788 Kızım 11 aylık ek gıda dönemi malum rossman dan leke çıkartıcı aldım inanılmaz efsane bir ürün neler denedim çıkmadı lekeler onu bi sıktım beklettim sıcak suda hemen çıktı
Sumiire Rabiul yanlış yapıyor olabilir mısınız acaba ben ilk kızımdan kalan sararmış bebek kıyafetlerini bile bu yöntemle kurtardım
fatmayt Domol toz leke cikarici aksamdan bunla sicak suyla isllayip sabah normal yikiyorum hic leke kalmıyor.
arinmommy Çamaşır sodası+ Arap sabunu etkili olduğu söyleniyor ikisini bir leğene döküp kirli çamaşırları içine atın kaynar ya da sıcak su ekleyin biraz çitileyip makineye atın , hatta atmadan önce lekeli bölgeye de aspirin sıkarsanız etkili olabilir
Sumiire Rabiul şu kaynar olmalı önce kocaya suyu koyup üzerine deterjanı döküyorum, deterjan aktifleşiyor köpürüyor yani sonrasında kıyafetleri içine basıyorum 3 4 saat veya akşamdan sabaha bekletiyorum çitileme vs yapmadan makinede 2 defa duruluyorum hiç leke kalmıyor
Zero93 4567788 Özellikle yemek lekelerini yıkamadan önce bulaşık deterjanı ile çitilerseniz lekeler çabuk çıkıyor
Rabiul Sumiire evet kaynar koyuyorum bokları çitiliyorum ama çıkmadı rossmandaki çok güzel onu kullanıyorum