SevvaallEr Kızlar yarın 5. Haftam doluyor ben hamılelıgı 3+4 gıbı ogrendım regl 3 gun kala, sızce yarın kese gorunur mu?
Esmaaaa58 SevvaallEr beniim keseyi 4+3 ken gördü doktor şuan 5+4 gnlk son adet tarhme göre 8 9 haftlk olmam lazm geç yumurtlama olmş sanırm bende anlamadm
Turkan34 SevvaallEr hayırlı olsun canım gözünüz aydın 5haftalikken kese gorunur belki bende çok erken öğrenmiştim kızımda 3haftalik bile değildi ama birkaç hafta beklemiştim kese için 8.haftaya yakında kalp atışını duymuştum
SevvaallEr Gec dollenmede bazen gorunmuyormus ya, en son cuma gunu beta vermıstım 459 cıktı yukselısı baya ıyı dedı hemsıre, ama cok kararsızım hem bıandan beklıyım dıyorum hem gıdıyım ıstıyorum
Pofidik123_ SevvaallEr canım bence bekle bendbakalım erken öğrendim beta 40 tı bekledim 1500 lere geldi gittim 5+5 dedi keseyi gördük şu an 7+6 yım bu sabah gittik kalp atışını da bebeği de gördük bekle birazcık keseden sonra kalp atışı için iki hafta beklemek zaman geçmiyo resmen bana bugün zor geldi 2 haziranda gitmiştim en son
SevvaallEr Pofidik123_ Ayyy masalllah bıdakı randevuya resmen zaman gecmez 🥺 bende ıkk gebelıgımden tecrubelıyım ama o gec dollenmeydı dıye beklıyım dedım ama bunu baya erken ogremdım ılk gebelıgımde regl gunu test yaptıgımda bıle cıkmamıstı sonra bıkac gun sonra tekrarlayınca cıktı doktora gıttım hemen kucucukte olsa gordu, 5+2 falandı ama baya kucuktu sımdıde yarın 5 haftalık olcak ama bunu cok erken ogremdım o yuzden dıyorum acaba gorunurmı ıkılemde kaldı🥲
Zhde Benimde aynı seninki gbiydi 5 haftalıkta gördük ama bebek görmedik yarın randevumuz var bu sefer inşallah kalbinide duyarız
SevvaallEr Zhde Insallah saglıkla kalp atıslarını duyarsınız🫶🏻 Vajınal bakılsa bu hafta acaba sıkıntı olurmu
Esmaaaa58 SevvaallEr yok norml karından baktı 4 haftalıkken gitmiştm ozaman gözkmedi lekelenmem vardı tatile gitmiştm mersinde ki doktor baktı o gördü kalp atşnı henüz duymadm 8 haftlk olsn öyle gidiym dedm
Pofidik123_ SevvaallEr görünmez bence bekle birazdaha en azından 2-3 gün daha bekle 5+3 5+4 ol yani en azından betan da güzel artmış olur hem
Zhde SevvaallEr bana vajinal baktı canım ilk randevuda işte, inşallah kalbini duyarız teşekkür ederim sağlıkli gelsinler göz aydınlıklarımız olsun 🤗🤗🤗
Zhde SevvaallEr hiç sıkıntı olmaz korkma alttan muayenede karından bakılsa görünmez demişti doktor çok erken çünkü demişti alttan baktı canin yanarsa şöyle demişti ama yanmadi
SevvaallEr Zhde Tamam bakalım banada yarın muhtemelen alttan bakar dıye duusunuyorum zaten haftam kucuk dıye ama vajınal muayeneden cekınıyorum ınsan burda okuyunca etkılenıyor halbu kı doktorlar sakıncası yok dıye bagrıyor🫠
SevvaallEr Asilmom55 Reglime 3 gun kalmıstı 3+4 gibi birşeydii asırıı sılıktııı hatta bende sasırdım once gormedım gormeyınce oyle bıraktım testti sonra bıdaha bı baktım bellı saat gecınce sasırdım cok ıncecıktı heralde dedım kuruma, sonra 2 gun sonra tekrarladım baya belırgın olunca kam verdım 106 cıktı🫠
Subal Bende 5 hafta içerisindeyim 1 buçuk 2 hafta beklemeyi düşünüyorum daha net olması için herseyin, umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimizi🥰
SevvaallEr Subal Ayy dımı ınsan beklemek ıstıyor gercekten kese ıcın ayrı kalp atısı ıcın ayrı gıdıp stres olmam ıstemıyorum bende🥹
SevvaallEr Esmaaaa58 Sagol canım bakalım bende yarım gıdıcem bakarmı bakmazmı bılmıyorum vajınal bakar heralde dıye dusunuyorum 🫠
Zhde SevvaallEr sağlığın için bakması gerekiyorsa baksın canım benim doktorum erkek bide öyle düşün ama sağlık olunca söz konusu onu düşünmüyorsun tabiki