Pamuksekercim kahvesever__ ben iş yerinde yediğim için öğlen yemeği ile aynı yoğurt çorbası bulgur pilavı yeşil fasulye salata
3_bebelianne kahvesever__ Et çorbası yapıcam canım fena istedi bulgur pilavı ve cacık yaparım birde ohh canım bugün bunları istiyor canım😊
3_bebelianne kurkmantosuzmadonna diğer arkadaşı etiketleyemedim Malzemeleri bunlar kızlar Kemikli et + su 2 su bardağı yoğurt 2 diş sarımsak 2 yemek kaşığı un Yarım limonun suyu 2 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber kelle paçanın çakması gebelikte sakatat yenmiyorken iyi gidiyor🙈
kurkmantosuzmadonna 3_bebelianne ay teşekkür ederim. Denenir . 😍 Ben de bunun salçalı olanı yapıyorum .
minismom 3_bebelianne ay benimde canım cekti kemigi kac dk haslıyosun acaba duduklude haslasam olurmu
Embu kahvesever__ kocam bey yemeğe nereye getirirse artık 🤣 bugün yemek yapmak istemedi canım pek 🤦🏻♀️
DuruDefne_mommy kahvesever__ bu sıcakta sulu yemek ne yapasım var ne yiyesim o yüzden biber patlıcan dolması yaptim yanina karpuz yogurt serin serin yeriz 😀😀
3_bebelianne minismom canım düdüklüde yaptım evet güzel oluyor nasıl düdüklün benim eski usüllerden 7yıllık 🤣50dakikada pişti