Seyma190623 kızlar 8+2 den bildiriyorum şu ana kadar hiç kusmadım mide bulantım yok denecek kadarrr az oldu (öğürme gibi ama her zaman olmuyo) ve asıl merak ettiğim bu saatten sonra olur mu? 9da falan başlayan ya da geç başlayan oldu mu?
Ayseguls_baby Seyma190623 ben 8. Haftada 1 kez sabah kusmuştum 1 aydır iyiydim 12. Haftada başladı sabahları kusuyorum şimdi
Rukiyeinci94 Seyma190623 Daha çok başındasın canım ben 16 haftalığım 7 de öyle hafifçe başladı hala devam ediyor.Umarım iyi atlatırsın.
Ggxx Hafta ve 10. Hafta arası çok kötüydüm. Sabah öğürmeleri , bir kaç kusma ve mide yanması.. sonra azaldı. 12. Haftadayım ama öğürme olmasa da mide bulantım, iştahsızlık, yanma az da olsa devam ediyor. Buna da şükür. Kimi insanlarda hiç olmuyormuş bu arada kusma, mide bulantısı , kimisinde dokuz ay devam ediyormuş. İnşallah sizin hiç artmaz 🙏🏼
Nur81 Ggxx benim de olmuyor diyordum tam 6+2 de başladı baş dönmesi bulantı oldu sabah ben kolay kolay kusamam umarım geçer yanmam zaten başlamıştı
Seyma190623 Nur81 bende de su an işte yemekten iğrenip yiyememe iştahsızlık var özellikle sabahla öğle arası
Ggxx Nur81 Allah kolaylık versiin. Herkes 12. Haftada geçer dedi. Doğuma gün değilde 12. Haftaya gelmeye gün sayıyordum. Geldim çok şükür 😅 Geçmeye başladı. Yanma kaldı, kusma yok çok şükür. Bulantı ara ara geliyor.
Tugbabuke 6 haftalıkken başladı 11. haftadayım hala devam ediyor. Bir kez bile kusmadım ama çok fazla bulantım var. Bütün yemeklerden midem bulanıyor. Allah her hamilenin yardımcısı olsun.
Ggxx Seyma190623 evet malesef herkes çok erken dedi ama kusmasam bile midem aşırı kötüydü bişey yiyemiyordum. Yumurtlamam çok erken olduğu için midemde erkenden bulanmaya başladı.
bbeeyyzzaaa Ggxx bende oyle gercekten 12. haftaya gelmek icin gun sayiyodum simdi 18 haftalik hamileyim yine cok ara ara bulaniyo ama eski bulantilarim yok sukur