Alya05 ppmerlina post silme postuna bakın @Buse4161 Bilmiyorum insanlar nasıl butda bukadar samimi Olup kavga ediyorlar 😁
ppmerlina Alya05 ahahahahahsh bu ne yaaaa 🤣🤣 etiketlediği kızı biliyorum kız isim bile vermemişti biliyor musun 🤣🤣
ppmerlina tugcebaby1 kız bence daha güzel Eğer sağlıksal bi sorun yoksa göbişini doya doya sev işte 🤣🤣
Efcmm ppmerlina bende bu sıralar kız olsun diyorum sonra sağlıklı ılsuna çeviriyorum annelik doğurmadan bile zor 😂😂
Alya05 ppmerlina evet bende gündüz gördüm. Kız dedi biri Benm açtığım postları üstüne alıyor. Evet gerçekten üstüne alınmış 🤣🤣🤣🤣
Busra2013 ppmerlina guzel guzel tabi insallah ilk kizima benzemez😂cok cok yordu 5 gun hastanedeydim hemsireler ilalah etti bole bisi yok dediler 24 saat kesintisiz aglqrmi bi cocuk 3 yasinda hala aglio
aliininanasi ppmerlina oyle ama kendimi o kadar ağırlaşmış ve çirkinleşmiş hissediyorum ki bu psikolojiden kurtulmak istiyorum biran önce
ppmerlina aliininanasi kesinlikle ben de Bi doğurayım b-fit’e gidicem spora başlıcam elbiseler makyaj malzemeleri ooo neler alıcam valla şimdi yüzümü bile zar zor yıkıyorum bazen