[silindi] ppmerlina yaptım kan verdim ama regle iki gün kala kanamam oldu beta artışını takip ediyoruz şu an
3_bebelianne ppmerlina 🤣😂bilmem iki kız bir oğlan ne yaparlar oğlan pek istemiyor büyük kızda bende bakıcam yine değilmi off modunda 🙈 sağ olsunlar sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil rabbim herkese nasip etsin
[silindi] ppmerlina inşallah öyledir evet çıktı beta canım bir kürtajım olunca korktum progestan başladı doktor
ozwoman ppmerlina su, havuç suyu, karpuz, nişastası olan şeylerde önerdiler patates elma falan çok fazla değişiklik olmuyor ama gıdım gıdım artmaya çalışıyor buna da şükür
ppmerlina ozwoman çok şükür açtım İçtiğimiz suyun bebeğin suyuna bi etkisi yokmuş diye duymuştum ondan sordum
Eslem2112 ppmerlina kaçoncı olursa olsun aşkom gene aynı 😂doğuruyorsun keşke karnıma olsaydın diyprsun 😁
As38- ppmerlina onları okudukça psikolojikmen aklım gidiyor acaba benimde öyle olurmu diye diye 37 ye geldik çok şükür darısı hepinize sağlıkla sıhhatle 🤲🌹
As38- ppmerlina çok şükür bitti ilk gebelik evham çok oldu Bi şey bilmediğim için her yerden Bi şey okuyunca etkilenmiyor değil insan az çok bilirsiniz sizde zamanda nasıl geçti anlamadım valla su gibi inşallah doğumda su gibi geçer sizinde hemencecik geçecek ne zaman geçti diyeceksiniz ben öyle oldım valla