Aleyna_1634 ppmerlina 38 +1 biran once doğsun istiyorum sıcakta hamilelik çok zor daha da sıcaklara kalmadan gelse bali😄🩷
ppmerlina Aleyna_1634 of vallahi sıcaklar şimdiden öyle bastırdı ki benim de hiiç evden çıkasım gelmiyor, yaz gebeliği zor
ppmerlina dunyamyavrularim12 valla herkes çok hızlı geçecek hiç anlamayacaksın diyor ama sanki günler geçmiyor kız 🤣🤣 senin çok az kalmış ayyy aslan burcu mu olacak miniş
dunyamyavrularim12 ppmerlina asla öyle olmuyor ne çektiğimi ben bilirim ilk gebeliğim de olunca daha da meraklıyım çok şükür 7 ayı devirdik . Evet canım 60 gün kaldı çok şükür aslan burcu olacak kızım prensesim ❤️❤️
3_bebelianne ppmerlina aynen öyle bakalım birisi 10 yaşında birisi 2 yaşında diğeri yenidoğan olacak🤣🙈
ppmerlina Alya05 ay sanki ilk günden beri ağırım kız bazıları hamileliği hiç hissetmiyor hatta doğurana kadar çalışıyor, ben patates gibi hissediyorum kendimi 🤣🤣 sen
Alya05 ppmerlina bende çürümüş patatesim yerlerdeyim eşim diyor seni öyle gördüğümde piskolojim bozuluyor 🤣 38 haftalıklar benden daha dinçtir maşallah diyelim öylelerine
aliininanasi ppmerlina oyle ama kendimi o kadar ağırlaşmış ve çirkinleşmiş hissediyorum ki bu psikolojiden kurtulmak istiyorum biran önce
Devran Benimki 2. Gebelik ilki erkek 6 yaşında ama bu kız ve 31+2 günlük günleri saatleri kovalıyorum resmen sabırsızlıktan çatlıyorum dün doktora gittim de Allahtan gördüm yüzünü de rahatladım
ppmerlina Devran ayyy Rabbim sana bir erkek bir kız nasip etmiş ne güzel maşallah süphanallah ne şanslısın 🧿🧿🥰
ppmerlina ozwoman oyy bitanem vakti gelince Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh. Suyunu nasıl yükseltmeye çalışıyorsun, biz de öğrenelimm
ozwoman ppmerlina su, havuç suyu, karpuz, nişastası olan şeylerde önerdiler patates elma falan çok fazla değişiklik olmuyor ama gıdım gıdım artmaya çalışıyor buna da şükür
Alya05 ppmerlina post silme postuna bakın @Buse4161 Bilmiyorum insanlar nasıl butda bukadar samimi Olup kavga ediyorlar 😁
Devran ppmerlina canım çok trşekkür ederim herşey Allahtan tabi bende bu durumdan çok memnunum ❤️ Rebbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲