Kalbimde Sudence_ ay valla canım aynen ya özellikle kalça kemiğimle tam olarak nasıl bir hiç benim çok hafif sanki kalp atışı gibi tık tık diye bir his oluyor kaşık taraflarında ama anlayamadım bazen göbeğin alt tarafında ortasında falan
Tazeannecik01 Kalbimde bende 20+1 im ilk gebeligim hafif hareket hissetmeye başladım ilk tetenoz dozumu oldum oğlum olacak inşallah
Ehjfjsjs Kalbimde merhaba bende 18+4 olduk hareketleri dediğin gibi her gün olmasa da 2-3 günde kendini hissettiriyor ikinci gebelik kızım olacak sanırım tembel🤣🤣
Mrvmrv78 19 haftayım bende hareketlerini bir kaç gündür hissetmeye başladım. Ama fazla ayakta durduğum da ya da yürüdüğümde vajina da batma tarzı bi ağrı hissediyorum sizde de oldu mu ?
gunaymom Kalbimde Bulantilarım koku hassasiyetin tamamen bitti bebişi de hissediyorum bir gün enerjik bir gün bitik günüm günümü tutmuyorr
almirmomy 18+2 den selam bulantılarım hafifledi tamamen geçmedi bebek hareketlerini net hissedyorum cinsiyet erkek hormonlardan dolayı nedir bilmiyorum hafif hafif burun akıntım oluyo grip olduğumdan beri geçmedi 3 ay olacak 🥹
goncasln Kalbimde 18+3 den selam👋 ikinci gebeliğim hareketleri çok net hissediyorum artık 🫶 bel ağrısı ve iştah artışı dışında bir sorunumuz yok çok şükür yarın göreceğim inşallah kızımı 🩷🩷
Ciftci16 Kalbimde 19+5 haftalığım çok net hissediyorum tekmeleri dışarıdanda görülüyor 🥰 ikinci gebeliğim ve ikinci kızımı bekliyorum😍
Schaden Selam kızlar ben de 18+3teyim. Ara sıra seğirme gibi his oluyor sanırım bebişin hissi. Tek bacağımda çok ağrı oluyor. Elimden geldiğince yürümeye çalışıyorum yine de. Benim göbeğim çıkmaya başladı sizin de çıktı mı acaba?
Rusapolat Schaden 18+6 olduk bugün bizde. Çıktı karnım benimde 😂 seğirmelerin bebiş hareketidir evet 🫶🏻
ZeroKado @SuEr_Tu1512 17+6 yım hareket hissederim belki diye elim sürekli karnımda uzandığımda falan bebeğin hareketlerini hissedebilmem için elim karnımda mı olmalı yoksa normalde otururken falan da hissedilebilen birsey mi 😊 bazen değişik şeyler hissediyorum ama anlamlandıramıyorum 🤦🏼♀️
SuEr_Tu1512 ZeroKado Benimde uzanırken elim hep karnımdaydı. Arkadaşın biri arkana yaslan otur dedi öyle daha çok hisseder oldum. Ama uzanırken de hissediyorum 🥹
Rusapolat ZeroKado elinin karnında olmasına gerek yok kuzum zaten tekme falan atınca tekme olduğunu çok net anlarsın. Şuan büyük ihtimalle kayma gibi hissediyorsundur. İlk gebeliğin büyük ihtimalle o yüzden anlamlandıramaman normal 🫶🏻 o bol bol oynuyordur içinde zaten. Hareketini hissettiğin zaman olduğun pozisyonun önemi yok hissediyorsun zaten 🫶🏻
ZeroKado @SuEr_Tu1512 o zaman sürekli elimin karnımda olmasına gerek yok ☺️ ne güzel bir histir 🥰 bende ara ara farklı birseyler hissediyorum ama anlamlandıramıyorum 🤦🏼♀️
SuEr_Tu1512 ZeroKado Bir kaç gün sonra falan ayırt edersin zaten. Bazılarında geç hissediliyor inşallah erken hissedersin o güzel hissi 🥹🙏