mlsorhn arkadaşlar suyum azmış doktor sınırda degil ama daha cok olmasını bekliyoruz dedi daha önce yaşayan oldu mu 23 haftalık gebeyim bebek idrar yapıyor onda sorun yok dedi ama su neden az net birşey söylemiyor
Umayiko mlsorhn nedenini bilmiyorum canım ama ilk gebeğilimde benimde aynıydı havuç suyu içtim havuç yedim 3 lt su içtim günde düzeldi
Miniginannesiiii1111 mlsorhn ilk gebeliğimde olmuştu 25. Haftamda 38+2 de doğum yaptım şükür oğlum 5 yaşında bende sabit kalmıştı ama ne azaldı ne çoğaldı takip sıklığımizi da 2 haftada bire düşürmüştü doğuma kadar karpuz kiraz vs yemiştim şeker yoksa denenir
mlsorhn sürekli içiyorum ama düzelmedi doktor iki hafta sonra düzelmezse petonolojiye yönlendircekmiş inş düzelir :(
ozwoman mlsorhn sebepsiz yere azalabilir demişti bana doktorum bazı insanlarda olabiliyor demişti eğer detaylı ultrasonda bebek sağlıklıysa 24 25. Haftadan sonra yükselebiliyor demişti ama tabi biz de elimizden geleni yapıcaz havuç suyu karpuz suyu dinlenmek vs
Htcbyttt mlsorhn canım mutlaka havuç ye suyunu sık iç meyve ye şekerin yoksa tabiki bunlar suyu çoğaltıyor