nevanur_srt Kızlar selammm 🌸Ben Zonguldak’ta yaşıyorum acaba Devlet hastanelerinde isteğe bağlı sezeryan olabiliyor muyuz acaba yoksa normal doğum mu yapmak zorundayız Hangi Şehrin Devlet hastanesinde sezeryan oldunuz bilgilendirme yaparsanız sevinirim ☺️
Hdyhdy nevanur_srt canim ben konya şehir hastanesinde yaptım, isteğe bağlı değil zorunluluktan oldu ona rağmen bir sürü laf ettiler yani , son ana kadar normal doğum diyorlar veya şartların normal doğuma hiç uymamasi lazim ki sezaryen olmalısın
Parlalina nevanur_srt genelde devlet hastaneleri hep vajinal doğum son ana kadar ama önemli olan doktor gerçekten. Ben çok zorlu stresli bi hamilelik geçirdim ameliyatlar vs oldum doktorum artık doğum tercihini sana bırakıyorum ben normal olsun diye tutturmam sen nasıl istiyorsan öyle yapalimm dedi. Aile gibi doktorum zaten o iyiki var yani önemli olan iyi vicdanlı doktora denk gelmek
tugcexx12 nevanur_srt isteğe bağlı sezaryen imkansız gibi bi şey devlet hastanelerinde. Ancak bebek ya da anne tehlikeye girecek de öyle alacaklar o da zar zor
cileklitursu nevanur_srt ben Kayseri’de sezeryan oldum normal doğuma zorluyorlar isterse açıklığın olmasın olana kadar bekliyorlar ben normal doğum istemiyorum diye agladigimj biliyorum ama yapacak bir şey yok mecbur dediler sonra baktılar bebeğim tehlikeye giriyor acil sezeryana aldılar