dedimolabilirrr sürekli görüyorum işte hamilelik boyunca ekranında renkli gözlü bir bebeğe bakıyor ve öyle bebeği oluyor falan ama anne baba esmer 😅 deneyen sonuç alan var mı hahaha
Accountant dedimolabilirrr var hahah mavi gözlü bembeyaz bir kız bebek koymuştum daha test pozitif çıkınca cinsiyeti benzettim kızım oluyor inşallah mavi göz beyaz teni de benzetirim ben öyleyim çünkü baba tarafının Anadolu genini alacağına benim avrupai genimi tercih eder inş 😂😂
DuruDefne_mommy dedimolabilirrr ahaha bunu bende yaptım ama daha sonucunu alamadım 16 haftalık olduk 😄😄
Ehjfjsjs dedimolabilirrr kendim varım bebeklik resmim 😆😆 oğlum kardeşim ile eşimin karışımı hiç bana benzemiyor ama.kizimi inşallah kendime benzeticem 😆😆
dedimolabilirrr Accountant hahahahah amin bacım ama kız çocuğu erkek tarafına benziyor ya genelde şaşmıyor 😂 bir oğlum var ben ve erkek kardeşlerimin kopyası bin şüküüüür hahahah
dedimolabilirrr DuruDefne_mommy aaa haftamız aynııı cinsiyet öğrendiniz mi benimki göstermiyor ona göre koyacam bu sefer de ne koysam belli değil suan abisinin resmi var 😂
Accountant dedimolabilirrr kız doğru bende baba tarafıma benziyorum iki seçenek arasında kalıp belki doğruyu işaretler umudum var 😂
dedimolabilirrr [silindi] aynı benimki de öylee hamileyken kocamla kendi resmim vardı telimde demekki en çok kendime bakmışım hahah
DuruDefne_mommy dedimolabilirrr yarin gidicez şimdiye kadar cinsiyet için bi tahmin yapmadı doktor yarın ola hayır ola 😄😄
Gamzerkk dedimolabilirrr ayy umarım erkek tarafına benzemesi doğru değildir 😂 bana benzesin benim kızım aaa 😂
dedimolabilirrr DuruDefne_mommy yaaa hadi hayırlısı bize 14 de tahmin yaptı ama kesin değil dedi bende perşembe gideceğim bir daha aslında 1 ay sonra gel dedi ama dayanamıyorum 😅😅
threebaby_mom dedimolabilirrr bence alakası yok yaa ben kızlarım da koydum ben beyaz tenliyim eşim sarışın kızlarımın ikisi de esmer 🤣🤣 şuan 16 haftalık olucam bunda resim felan koymadım ne çıkarsa bahtıma 😁
dedimolabilirrr threebaby_mom Hahahah sizin kızlar kendi ten rengini kendi seçmiş sizlik bişey yok 😅😅
kimchikimdi dedimolabilirrr Kız ben inanmıyordum ama bakıyordum cok olmasada yorumlarda erkek çocuğu anneye benziyor demişler bana benzemesin bebekligim çirkin hemen gidip esmer bebek bulayım koyayım 3 aydan az kaldı hep kalsin ekranda😂😂
dedimolabilirrr kimchikimdi hahahahah deme bacım sus bende kepçe kulaktım çocuğum benim bebekliğimin aynısı oldu kepçelik hariç yarabbiiim şükürler olsun merak etme yani sana benzesede senin bi üst versiyonun oluyor hahahaha
birpskmerve Benimde vardı 32.haftaya geldim yeni kaldırdım fotoğrafı artık benzemiştir birine yeter diye 😂😂 bakalım sonuç ne olacak😂