Ozgedgn1 Kızlar geçenlerde bi yazı okudum ebegümeci buharının tüpleri açtığı ve orada enfeksiyon vs varsa temizlediğini söylüyorlardı. Bunu deneyen var mı acaba
G-l-y Ozgedgn1 onu bilmiyorum canım ama annem bana ısırgan otu buharının faydalı olduğunu söylemişti çok sık idrar yolu enfeksiyonu da oluyordum bı dene dedi denedim ve o ay hamile kaldım ebe gübecini daha farklı lapa gibi yapıp duymuştum ama tam hatırlamıyorum
Betuloz Ozgedgn1 ben kaynatıp çayını içtim idrar yolu enfeksiyonu için baya bir iltihap aktı affedersiniz çamaşırım o hafta hep yeşil yeşil oldu ve düzeldi bence kadınlar için güzel bir bitki
kedimiyavdedi Ebegümeciyi ben iki gebeliğinden önce de kaynatıp çok az unla bağlayıp bir gece boyunca karnıma koyup süreçle kapatıp bekletmiştim ikisinde de hamile kaldım.
Dilaraclkalav kedimiyavdedi merhaba unla bağlayıp derken nasıl acaba biraz daha detaylı anlatabilir misiniz rica etsem
kedimiyavdedi Dilaraclkalav kaynattığınız ebegümeciyi süzdükten sonra bir ya da bir buçuk kaşık unla karıştırıp tam sıcağı geçmeden ama dikkat edin kendinizide yakmadan karnınıza streç filmle sarın
Dilaraclkalav kedimiyavdedi unu kaynattığım ebegümeci suyuna atacağım doğru mudur bu arada teşekkürler 🙏🏻