ikibaloglanannesi Hilallkayaa15 Hastane ile görüşün. Ben tek kişilikte kalmadım farabide ama galiba şehir hastanelerinde var.
ikibaloglanannesi diren21 Nisan ayında normal doğumlar vardı farabide. Açılmıştı. Sezeryan evraklarimi almaya doğumhaneden giriş yapınca görmüştüm.
Eylulasyamom S_14 Murat mengüllüoğlu 2014 kızımın doktoruydu medicalde hamılelık düşündüğümde netten baktım farabıde 2 kez kontrole gıttım ve asla memnun kalmadım ruhu cekılmıs gıbıydı asla devam etmedim oysakı özelde çok memnun kalmıştım kendısınden devlete gecınce böyle oluyor demek
Cigulibinnaz Eylulasyamom ay bende bende hiç memnun kalmadım ağlaya ağlaya gittim ilk aylar sonra hemen özele geçtim
S_14 Eylulasyamom bende o doktora gitmekten vazgeçtim ztn şuan Berk guzelbakana randevu aldım ona gittim ikiz gebelik olduğu için sürekli sorun çıkarıyorlar ya
Birsen15 Bende Çayırova da oturuyorum testlerimi gidip tuzla devlette yaptırıyorum doktor takibimde Pendik yüzyıl hastanesinde birinci doğumumda orada olmuştu .tuzla devlet gittiğimde 2 kere gittim sakindi ve personeli güleryüzlü idi
elifkrttt 37nagis Merhaba yorumunuzu gördüm sormak. istedim bende yarın darıca Farabi cayirova semt polk. Dr Mehmet özgür gelene randevu aldım ama semt polikliniği olduğu için gebe takibi yapıyor ki ultrasonu varmı. odasında merak ediyorum. Bilgi verirseniz çok sevinirim