Muhammedim01 Detaylıya girdim bugün sezeryan yeri dikişimin inçe olduğunu söylediler başına gelen varmı 2 .gebeliğim
Masalmelissamoms Muhammedim01 bende merak ettim 2. Sezeryanım olucak..Hangi haftadasınız ve nasıl anladı doktorunuz bi sıkıntınız mı oldu
Arjin_rojin Muhammedim01 benimde 30. Haftam doktor incelme var dedi 1 cm altına düşmüş erken Doğum riski var
Zehramom Muhammedim01 ebe değilim ama galiba. Önceki doğumun 38 se 2 hafta öncedenmi alınıyor duruma göre önce alınıyormuş risk olmasın diye
Gozdealpu Ne demek oluyor bu? Probleme mi neden oluyor ya da erken doğuma? 2 gebelik arası süre ne kadar?
Gozdealpu Ne demek oluyor bu? Probleme mi neden oluyor ya da erken doğuma? 2 gebelik arası süre ne kadar?
haticenur1 Yani ne demek bu ilk defa duydum bebek acısından riske yol açıyor mu doğum esnasında sıkıntı oluyor mu ya da erken doğuma yok açıyor mu bn de 2. Doğumum olucak merak ettim
Muhammedim01 Gzd_gzd iki dokum arasında az olduğu için olabiliyor erken Doğum riski 39 olmadan alınması lazım dedi ve ultrasonda gösterdi çok korktum gerçekten