akdeniiss Kızlar evde kıpır kıpır hastaneye gidince uyuyo ultrasona girmeden önce hareketlensin diye yaptığınız neler var çikolata meyve suyu hepsini denedim 🙈
Hdyhdy akdeniiss canım benim de çikolata vs yediğimde bir de Kur’an’ı Kerim dinletince , veya babası ilahi söyleyince aşırı hareketlenirdi , hatta ultarasona giderken yolda babasi ilahi söylüyordu garip ama deneyebilirsin🙂
Pembe_bulut Instagram da bir doktor şey diyordu muayeneye girmeden hemen öncesinde yemen gerekiyormuş çikolata vişne suyu vs. bebek ağzına aldığın an zaten hareketlenmeye başlıyormuş zamanlama önemli yani bi de öyle deneyin isterseniz
Hdyhdy Selim_Alparslan benim bebeğim doğduktan sonra da uyumadigi zamanlarda veya huysuzluk edince de açtım o zaman da hemen sakinleşti , gerçekten çok etkileyici
Selim_Alparslan Hdyhdy evet kuzum. 6 yaşında oğlum var cok uyku problemi yaşadık onda. Kuranı kerim açıyorum uyku rukyesi hemen kesintisiz uykuya dalıyor maşaallah Birde önceden gece hep uyaniyordu beni rahatsız ediyordu . Cok sukur bizde iyi geldi şifa resmen🌸
Hdyhdy Selim_Alparslan ay çok sevindim , biz de şu ara uyku problemi yaşıyoruz ben de açayım bakalım, direkt uyku rukyesi mi yaziyorsunuz , ben ismi azam ninnisi aciyordum o da iyiydi ama şu aralar o da fayda etmiyor atak haftasındayız
Selim_Alparslan Hdyhdy Kuzum bebekler icin uyku rukyesi açıyorum 😊 tabiiki saglik problemleri de uykusuz bırakıyor o ayrı konu dis çıkarma hastalık vs döneminde cok normal 🙃