Meltemanneolsun ErsBegAs canım saçların zaten öyle uzun değil doğumdan sonra kestir bence. Ben de doğum sonrasını bekliyorum. Hurafe ama ben yine de korkuyorum saç kestirmeye😂
Meltemanneolsun ErsBegAs 🙂sen bilirsin canım öyle kestirme perileri gelince kestirmeden rahat edemiyorsun
YavruKurtveAnnesi ErsBegAs 😁😁 yok kızz beğenir niye begenmesinn, ama sanki abi tepkisini kamera önünde veremez gizli geçsen duruma göre paylaşsan daha iyi 😆
2cocuk2kopek ErsBegAs saçınızın yapısı gereği dedim düz bi saç tipiniz yok kabarık . Uzunda daha iyi duruyor sürekli düzleştirip şekil veriyorum derseniz tabi olabilir
[silindi] Bence böyle çok tatlısın hiç kesme ve nazara karşı da dikkatli ol canimm bir ömür mutluluklar diliyorum çok yakiisyosunuz 🤍🧿
Talentedmom ErsBegAs erkekler genelde uzun saç sever benimki bir ara şaka yapmıştım üzülmüştü bence sor
ErsBegAs Talentedmom bizimkisi çocukluğumdan beri kısa görüyor uzun olunca garipsiyor normalde 🥹😅 ama işte sormadan olunca üzülür mü onunbilemedim
ErsBegAs Mrvsmt2502 [silindi] YavruKurtveAnnesi asil15 Cimcime30 [silindi] 2cocuk2kopek Talentedmom a-b1 Alya05 isimsiz12 Aiiiiyy paylaştımmm 🥰🥰🥰☺️☺️😍😍