dedimolabilirrr Ruruu Yüsra kızım olursa koymak istiyorum inşallah❤️ İnşirah suresinde geçiyor kolaylaştıran refaha ulaştıran demek
annesio Ruruu Kızımın adı Fatıma Şifa 🩷 Oğlumun adı Muhammed Sina 🩵 Haricinde listemde olan isimler Huzeyfe Musab Amine Hifa Sare İsra
Otuzarti3 Ruruu Benim kızım Umare bir hanım sahabe kendisi ve asla bir kişi diisinda kimsede duymadım :) Oğlum Zeyd, oda Allah Resulünün evlattigi Zeyd bin Harise. Şimdi kızım olursa Meryem Oğlum olursa Ömer Hattab
Ruruu Otuzarti3 henuz cinsiyetini bilmiyoruz ama yuşa ismine bayiliyorum hatta dun esimle bu ismi konustuk o pek hoslanmadi su sebepten dolayi bu ismin bizim kitaplarimizda kaynagini hic okumamis israiliyattan gelen bir isim diyor 🥹
Gecegunesi Kızımın adı Havra , Arapçada anlamı bakıldığında bir daha bakılan güzel kadın demek ve maşallah kuzum gerçekten de öyle şuan 3.5 yaşında Useyd Bera Huzeyfe Musenna Zeyd Muaz Hafsa Hifa Hanne Emire Seffane Aklıma yine gelirse yazarım 🤭
Ruruu Gecegunesi masaAllah ilk kez duydum Allah bagislasin 🌸 useyd ve hanne ismine bayiliyorum tesekkur ederim ☺️
Yasem4 Seltun Aden’in cennetle ilgili anlamı yok. Cennetin adı Adn, Aden değil. Aden, Allah tarafından helak edilmiş Ad kavminin yaşadığı şehir. Bu kötü anlamlı ismin İslami bir yönü yok
panpancabo Ruruu Oğlumun adı Ubeyde, hayattayken cennetle müjdelenen on sahabeden birisi, hayatı da beni çok etkilemişti. 🥲 Peygamberimiz onun için şöyle buyurmuş, «Her ümmetin bir emini vardır. Ey ümmet! bizim eminimiz ise Ebû Ubeyde b. Cerrah’tır.»