Bus51 Kızlar 8 haftalık hamileyim.Kendimç çok halsiz ve yorgun hissediyorum.Var mı benim gibi durumda olan?
Helink Bus51 çok normal 6 haftalıkken başladım 11 haftalığım hala yorgun ve halsizim ne zaman geçecek bilmiyorum fırsat buldukça dinleniyorum
Herseydenbiktim Bus51 Ben durmadan bu haftalarda uyuyordum misafir cagiriyordum kapıda kalmışlardı bi ara uyumaktan😂 sonra duzendi ama merak etme daha yeni annesiii, sağlıcakla gelsin💖🙏🏻
Cozymom Benim de o haftalar çok fena öyleydi, 12. Haftadan sesleniyorum (10 gündür hasta da olsam) o uyku ve aşırı yorgunluk hali geçti ❤️
Ayseguls_baby Cozymom yaa ben de 12 haftalığım benimde yorgunluk halsizlik geçti daha enerjik hissediyorum kendimi vitamin takviyelerine geçtim ondan mı acaba.. yoksa endişeleniyorum sanki belirtim yok gibi 😀
Pink29 Cozymom merhaba gerçekten gectı mı 14. Haftadayım bende üç gündür başladı bır anda ılk 3 ay çok tahatttım rahattım anlamadım neden oldu bebeğim ıyı mıdır dıye düşünüyorum sürekli normal demı bu durum rahatlamaya ıhtıyacım var sanırım 😌
Pink29 Herseydenbiktim merhaba kaçıncı haftada duzeldınjz acaba. BEn 14.haftadayım ılk 3 ay rahattım anlamadım ne oldu erkenden uyuyorum kolumu kaldıramıyorum
Cozymom Pink29 normaldir bence ya, her hamilelik farklı oluyor zaten, bence ilk 3 ay çok rahat olmanız şanslı olduğunuzu gösteriyor 😀 yorgunluk da çok normal sonuçta içinizde vücudunuzdan başka bir şey büyüyor ve enerjiyi sizin bedeninizden çekiyor
Cozymom Pink29 bu arada gerçekten geçti mi demişsiniz 😀 şöyle tabiki %100 geçmedi çok enerjik hissetmiyorum ama 6-8 haftalar arası böyle kafamı yatağa gömeyim çıkmayım istiyordum o hal geçti çok şükür. Yine çabuk yorulma vs var. Buna da razıyım ama 😀😀😀
Herseydenbiktim Pink29 27. Haftadayim valla uyumam azaldi ama halsizlik ağrılar yorgunluk fazlalasiyor, herkesin bunyesi bir degil tabiki ama buralar bende simdi boyle😂
Pink29 Herseydenbiktim ay demeyın 😀ben şimdiden böyleysem Allah yardımcımız olsun Pekı degerlerınız normal mıydı benım normal olmasına rağmen kolumu kaldıramıyorum
Pink29 Herseydenbiktim Pekı kilo alımınız nasıl oldu ben bıraz zayıf hamıle kaldım acaba ondan mı dıyorum bır türkü kılo da alamıyorum ıkı kılo falan aldım 14 haftada normal mdıır acaba
Herseydenbiktim Pink29 Ben 10 kilo verdim hemen hemen, 1 2 ay önce tartildim 74.4 bugün yine tartildim 74.4, yavastan alımlar da başlar tabi
Milla3434 Bus51 7’nci haftaya girerken pek yaptı bende de ama şuan öyle çok yok 7+4’üm sabah iş için çok erken kalkıyorum zaten