Bebivekedi Bugün sosyal medyada böyle bir içerik gördüm retinol içiyormuş bende kullanıyordum bundan sonra neye güveneceğiz ne kullanacağız
Parlalina Bebivekedi birçok kişi bunu kullanıyor fakat kendimde güzellik uzmanıyım içeriklerini kontrol etmeme rağmen hiç bunları kullanmadım. Doğal olarak badem yağı Hindistan cevizi yağı kullandım gebeliğimin başından beri. Gebelikte daha doğal yağlar kullanmanız daha sağlıklı
kimchikimdi Bebivekedi Çatlaklar geçmez, anca nemlendirici ile nemli tutarsan ise yarayabilir. Kullanmayın bunlar para tuzağı, doğal yağlar kullanın kullanacaksanız🎀
Roisins Bebivekedi merhaba ben shea yağı aldım. Suvera marka sanırım. Badger almıştım aslında. Onu da sürüyorum ama shea yağının nemi akşamdan sabaha kalıyo. Badger daha az kalıyor
Bebivekedi Parlalina herkes bunu önerdi doktorum dahil artık bebek yağı veya Hindistan cevizi yağı kullanacağım sanırım
Bebivekedi kimchikimdi çatlak olmaması için kullandım nemli kalsın diye doktorum dahil önerdi ürünün üstünde de hamileler için diye yazıyor en güzeli gerçekten doğal yağlar
Rachelgreen94 Bu bio oilin sarı olanı var onun içeriği temiz ben onu kullanıyorum bakın isterseniz bunun içeriğinin iyi olmadığını görüp sarısını araştırmıştım