Pamuksekercim Kızlar bugün 7+6 yım benim göbek biraz erken çıktı pantolon sıkıyor bende elbise giyiyorum tayt üstüne uzun bişi giysem sıkıntı olurmu ki acaba akraba yanında çalışıyorum
Helink Pamuksekercim pantalon görünümlü taytlar var özellikle jimm keyde bankada çalışırken hamileyken kullanırdım suan çalıştığınız ortamı bilmiyorum ama taytla işe gitmek profesyonel bi yaklaşım değil tabi ortamınızı bilemiyorum
Bebivekedi Pamuksekercim üstüne uzun gömlek tişört giyebilirsiniz birde İspanyol olanlar var ayrıca rahat geniş pantolonlar da denilebilirsiniz kumaş
Parlalina Pamuksekercim tayt giyiü üzerine çok hoş salaş oversize gömlekle t-shirtle vs kombinleyebilirsiniz, takılar saç ve makyajla çalıştığınız ortama göre daha güzel hamiş şeker bi çalışan olabilirsiniz bence ☺🐣💖
Pamuksekercim Bebivekedi alırım normal taytlar var çünkü üç tanesi oluyo ama diğerlerini denemedim tşk ederim
Bebivekedi Pamuksekercim eğer keten pantolon seviyorsanız Zara da çok güzel modeller var ayrıca geçen eşofman beğenmiştim pantolon gibi duruyordu onlarda bakın hemde çok rahat
Anonim3400 Pamuksekercim hamile pantolonları da var bu sıcakta bir de Tayt sıkıp da rahatsız etmesin seni
Talentedmom Pamuksekercim üzerine uzun giydiğin sürece sıkıntı olmaz kurumsal bir yer değilse hamile pantolonları da çok rahat