Fnur6435  Sabah ilk 5 dkda baktığımda negatifti. Eşimi yolcu ettim kahve içtim derken 45 dk 1 saat olmuştur. Tekrar bakayım dedim böyle çıktı. Ayni markanın aylar öncesinden yaptığım test de duruyordu baktım onda hiç ikinci cizgi yok. Şimdi bunda çıkması çok kafamı karıştırdı
Sezei Fnur6435 kuzum var gibi hayırlı uğurlu olur inşallah 2 gün sonra tekrar yapar emin olursun bat ne zamandı
Ysfansi Awox marka yanıltmıyor diye biliyorum birde kuruma çizgisi gibi değil o İstersen akşama tekrar yap ☺️
Ysfansi Fnur6435 varsa akşama dahada koyu çıkar Yada yarına yap çokta bekleme varsa oma göre dikkat edersin kendine ☺️
Fnur6435 Mariam2 ama ne biliyim 1 saat sonra görünce çok olumlu düşünemiyorum ya bir de dün doktora gittim T rahim dedi gebe kalmak zor kalsa da sıkıntı olur dedi o da düşündürüyor iste
Mariam2 Fnur6435 bende ayıne durumdayım sözde menapoz belirti var insan yine düşünüyor test yapldimi senin HCG
Eldgrn Fnur6435 Evet çıkartıyor. Burda denk gelen az kesim var ama bende yaptığım testlerde kuruma çizgisine rastladım. Özellikle dakika tuttum biri 1 saat sonra diğerleri 20-25 dakika sonra kurums çizgisi çıkardı. 10 dakikayı astığı için ciddiye almadım.
Eldgrn Fnur6435 Hayır pembe halli değildi ama dediğim gibi 10 dakikayı astığı için kuruma çizgisi olduğu net anlaşılıyordu benimkilerin hatta gebelige yordum bir ara ama işte beklenen dakikada çıkmadığı için sildim aklımdan o sıra bu düşünceyi
Fnur6435 Eldgrn ben bazı markalarda sonradan gri renk kuruma çizgisi gördüm ama ilk defa böyle pembe renkte olunca kuruma mi değil mi anlayamadım
Eldgrn Fnur6435 Tekrarlamanda fayda var saat olmuş nerdeyse bende güzel birşey yazmak isterdim ama daha önceden kuruma gördüğüm için bu markada saat sonrası senin testini de kuruma olarak yorumladım. Güzel haberler alırsın İnsallah haber et mutlaka ❤