Hdyhdy Kızlar eski konuşma kayıtlarına ulaşmam gerekiyor, benim için çok önemli ,çünkü üzerime atılan bir iftira var , temizlemek için kayıtlar lazım, nasıl ulaşılır?
1_Pandackk Hdyhdy belli kısımları faturalı hat kunlaniyorsaniz operatörüne de bağlı kunlanim detaylarina bakınca açık görünmüyor ama konuştuğumuz numara vs sonu görünüyor operatörü ariyarak isteyebilirsiniz sms yolu ile telefonunuza iletiliyorlar ne kadar detayli bilmiyorum ama telefon dokümanı tam detaylı bildiğimiz kadarıyla mahmeke karari ile çıkartılıyor
Fatma5806 Hdyhdy o zaman canım çıkmıyor diye biliyorum istersen bi arayıp danış taşınmadan önceki operatöre
Hdyhdy 2cocuk2kopek peki savcılık izni için büyük bir olay mi olması gerekiyor yoksa sadece bu durumu söylesem de izin çıkar mi bilginiz var mi?
tahamommy Hdyhdy mahkeme kararı ile ulaşılır canım benim bildiğimde, hele ki whatsapptansa kesin öyle
Nymphadoraa Hdyhdy maalesef onlara ulaşamazsınız onun için zamanında mahkeme kararıyla dinleme yapılmış olması lazım. Sadece hangi numara ile ne zaman görüşülmüş ne zaman mesaj atılmış gibi bilgilere ulaşılabilir bu aşamada sadece