Zeynoblue Merhaba hanımlar nasılsınız inşallah hepimizin hamileliği güzel geçiyordur bebek şampuanı ve pişik kremi hangi marka almayı düşünüyorsunuz acaba bir de ağustos bebeği olacağız inşallah pişik kremi almalı mıyım sizce
funnymummy Zeynoblue şampuan kızıma ecowell kullanıyorum pişikte çok nadir olmuştur temmuz bebeği onda da kantaron yağı kullandım hemen iyi etti
Accountant Zeynoblue pişik önleyici krem olarak mustela aldım bir tanede sudocrem almayı düşünüyorum şampuan ve masaj yağı olarak da siveno aldım içeriği temiz olduğu için
Sumc Zeynoblue kızımda her şeyi mustela kullanmıştım ama sonradan içerik değiştirdiler ve doğal değiller. Pişik için daha doğal çözümler arıyorum zaten hep sudocrem de temiz değil doktorum asla kullanma demişti. Prussed diyw bir marka var tamamen doğal kızıma uzun zamandır onu kullanıyorum baya da memnunum ikinci bebişim içinde ona başlayacağım
Anonim3400 Zeynoblue pişik kremi yaz kış fark etmez gerekli ben sudocrem aldım şampuan losyon sabun hepsini Dalin aldım
Zeynoblue funnymummy bende ecowell duydum bayağı öneren var kantoron yağını kendimiz doğal yapıyoruz ama yeni doğanda kullanılır mı bilmiyorum
Zeynoblue Sumc evet ya normalde ben de düşünüyordum ama yani bu yorumu çok fazla duydum içeriği değiştirildi diye onun için almak da istemedim ecowell öneriyorlar ama yani çevremde de hiç kullanan yok bizim de ilk bebeğimiz bu konuda çok tecrübesiziz
bizzocone Zeynoblue ben de içerik olarak araştırdığımda sudocrem iyi olarak karşıma çıktı hafif bir tabaka halinde sürün yazıyordu yoğun yapısından dolayı. Sudocrem düşündüm o sebeple ama henüz vaktim çok erken fikrimi değiştirebilirim.
Hdyhdy Zeynoblue canim ben Sebamed kullanıyorum, pişik için de doğal gül suyu ile temizleyip, kantaron yağı sürüyorum (kantaron yağı da doğal) ek olarak da Bepanthol krem de aldım ama mümkün oldukça doğal yollari deniyorum
NoName_ Zeynoblue pişik için sudocrem aldım bence ay farketmeksizin durması gerekir evde,şampuanda agarta marka doğal helal bir şampuan hediye geldi teyzemizden
miniminibebek Zeynoblue ben pruseed natural dan aldım şampuan pişik kremi daha kullanmadım içeriği temiz yorumları güzeldi
Sumc Zeynoblue ecowell ben uzun süre kızıma kullandım çok güzel içeriği. Benim ikinci ve çok detaycıyım ne yazıkki unibaby dalin ebebek bunlar yenidoğan için gerçekten uygun değil. Deterjanda bile kızım alerjik 4 yaşını bitirdi hala unibaby falan kullanınca kızarıyor. Şimdi oğlum olucak ona prussed ile başlayacağım.