nevanur_srt Mihribanmuharrem bakmadan herhangi bir yerini tutuyorsunuz ordan geri kalan kısmı çift çift sayıyorsunu eğer en sonki tesbih taşı çift ise erkek ,tek ise kız diyorlar tabi batıl inançlar ☺️☺️
nevanur_srt nergizkoc batıl inanç canım ☺️eğer sol göğüs büyükse kızın,sağ büyükse oğlun olacak göbek altı çizik varsa kız göbek üstüyse erkek derler 😂
nergizkoc nevanur_srt ahahha benim ilki kız oldu top gibiydi karnım şimdi gerçi bu daha çok küçük 6 haftalık ama leğen gibi karnım oldu mübarek 😂
Pembe_bulut Kız senesi bencee 😜 benim de oğlumdan sonra kızım oluyor inşaallah elhamdülillah rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıklı hayırlı kolay salih/saliha evlatlarla doldursun 🥰
Thesimiyyi 4cocuklumommy ay 14. Hafta doktorum %99 kız dedi sonra 18. Haftada meğer erkekmiş ilk çocuğum şaşkınlıktan tepki veremedim doktorum üzüldüm sandı erkek olduğu için 🙈🙈
duyyguluu Thesimiyyi ayy bana da 16.haftada %90 erkek demişlerdi 1 hafta sonra kız dediler 😂😂😂 benim belirtilerimin hepsi erkek bebek gibiydi ama detaylı ultrasonu bekliyorum artık
naside6565 4cocuklumommy cnm tekli seneler kız çift olan erkek senesi ben öyle biliyorum yani yılbaşından öncekiler erkek senesine denk geliyor sonrasında hamile kalanlar kız şuan çoğunluk
Sdnrkrc08 nevanur_srt allahım kucağınıza almayı nasip etsin aynı bende böyleydim asla ekşi şeyler yiyemedim hep tatlı yedim yiyorum kusma bulantı en başından beri olmadı çok şükür şimdi 28.haftadayız Allahın izniyle
Aselimm2 4cocuklumommy benm çevremde hamile olan tüm arkadaşlarımın erkek bebegi oldu. Bende hamileyim suan kiz die düşündüm benimde erkekmiş😀