4cocuklumommy eminedmrkl benimde bir oğlum bir kızım var bakalım 3. Cinsiyeti ne olacak sağlıklı olsunlar yeterki 🫶🏻
Sayoss nevanur_srt Benimde bütün belirtiler kız ama doktor erkeğe benziyor dedi detaylı ultrasonu bekliyoruz artık kesin sonuç için bir oğlum var bide kızım olmasını çok isterdim 🥹🩷
nevanur_srt Sayoss sağlıklı olsun inşallah canım ☺️benimde ilk 3 ay belirtilerim hep erkekti ama kızım olucak değişebiliyor demekki kişiden kişiye 🥰
Canan1991 Benim de kızım olacak inşallah hatta küçük hanım 40 haftayı beklemeyi düşünmüyor bu 1-2 hafta içerisinde gelir dedi doktor heyecanla gelmesini bekliyorum belirtilerime gelince hiçbir şekilde kusmam olmadı sadece ekşi yedim turşu limon işte salatalarıma bol miktarda limon sıktım yedim kız geliyor bakalım göğüslerim de benim eşit yani biri diğerinden büyük değil
Accountant Masal2021 benim 31 haftalık şuan belirti falan kalmadı artık da ilk haftalarda tatlı şeyler yemek istiyordum zaten öyle çok belirtili sıkıntılı bir hamilelik geçirmedim bu aşamaya kadar
Masal2021 Accountant ne güzel sağlıklı gelir ins benim tüm gebeliklerim güzel geciyor sadece bunda şiddetli bel ağrım var kalçama vuran yamuk yürüyorum 😂
Masal2021 nevanur_srt aaa valla bende 4 yada 5 defa yaptım hepsi kız çıktı daha cinsiyet belli değil bizim bide göbek deliğinin qsagisinda çizgi olusmus
Accountant Masal2021 bir ara banada olmuştu bel ağrısı ama geçmişti kısa sürmüştü ilk gebeliğim benim destek olacak kimsede olmayınca yakında bebeğim bana insaflı davrandı demekki umarım bunu da çok güzel bir şekilde geçirir kavuşursunuz 😊
Seymanur_ts 4cocuklumommy ikinci çocuğum pek istemediğim bi anda geldi tek avuntum kız olursa diyordum ama erkek galba 😏 allahtan gelen herşeye kabulüm de üzüldüm tabi
demirrleydi_ 4cocuklumommy bizde ilk doktor kıza benziyor dedi ama dün doktor kesin erkek dedi detaylıyı bekliyorum yinede etrafımdaki kaç kişinin bebeği erkek
Nissog Tüm kız bebek belirtilerini yaşadım ve kızımız olacak. Hastanede yatacak kadar bulantı ve istiğfar, sivilcelenme, yayvan bir karın, 3 ay boyunca sadece ekşi elma, erik, çağla yedim😄🌸
Devran Bir oğlum var 6 yaşında 31+2 günlükte KIZIMA hamileyim yerim onu ben kız senesi etrafımdaki hamişler hep kız 😂