Birhilal 29 mayıs-7 haziran son adet tarihim uygulamaya göre adetten sonra ilişki olduğu tarihi gebelik yüksek gösteriyo 7 gün oldu yani yarın test yapsammı sizce silik de olsa çizgi görür müyüm bat 26 haziran
Eda2424 Birhilal Benimde bat 25 Haziran dün yaptım negatifti Ama belirtilerim var bir kaç gün daha bekle derim
Ggxx Birhilal çok erken adetten üç dört gün önce erken hamilelik testi (normal hamilelik testi değil)yapabilirsiniz.
Birhilal Laviniiaa ne gibi belirtilerim olması gerektiğini bilmiyorum ki hiç gebelik geçirmedim sadece normal dışı olarak 15 dakikadan fazla ayakta durunca belim ağrıyo bir de arada bi kasıklarıma batma gelip gidiyo belirti mi sizce
Birhilal Eda2424 sabırsız bi insanım negatifte çıkıcak olsa belki pozitif çıkar göriym diye yaparım kanda vermeyi düşündüm ama bakalım artık nasip bekliycem galiba
faveylaa benim bi tanıdığım bata 7gün varken yaptı negatif çıktı bi gün gecikti tekrar yaptı pozitif çıktı test için çok erken bence biraz daha bekleyin umarım pozitiftir 🧚🏻♀️
Birhilal faveylaa adetim düzensiz aslında ben kafamdan 20 gün aralık olacak şekilde hesapladım bazen 15 günde 18 günde bir de olabiliyorum
Laviniiaa Birhilal Bahsettiğin zamanlarda ben test yapınca silik çizgi gördüm en belirgin belirtim göğüs ağrısıydı. Bi yap dene bakalım ya da 2 gün bekle
Birhilal Ggxx muhtemelen yarın alırım ertesi gün yapana kadar adetime o kadar kalmış olur o şekilde yapayım o zaman