Bsrb Hsg sonraki ay gebelik için kendiliğinden oluşmasını beklemek mi yoksa klomen kullanmak mı daha iyi olur? Klomen kullananlar bi yan etki oluyor mu? Bazılarında gebelikler kötü sonuçlanmış ☹️
minikbebegim06 Bsrb ben klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ilk seferde hamile kaldım bebeğim yanımda uyuyor şimdi ☺️
Kelebekkkk34 Bsrb herhangi bi sorunun yoksa bu ay ilaç kullanmadan dene bence ama kist pcos falan varsa klomen kullan tabi doktorun ne der bilemem
Bsrb Kelebekkkk34 kist görmedi sadece tahlile bakıp küçük bi baskılama var dedi üstünde durmadı o ne demekse 🤔
Bsrb Peki klomen kullanırken kontrole gitmeden önce ilişki felan yasak mı ve de başka dikkat etmek gereken bişeyler var mı?
Kelebekkkk34 Bsrb hayır canım yasak falan yok zaten klomeni reglken başlıyosun 5 gün kullanıyosun sonra kontrole gidiyorsun
Bsrb Kelebekkkk34 evet kontrol için 12. güne denk geliyor bakalım Peki çatlatma iğnesi ilacı kullanan herkese mi yapılıyor yoksa kontrolde yumurta çatlamasını görmeyince mi o aşamalar farklı galiba