bebegimd7 Benim adetim 6 gün falan sürüyor daha sonra çamur gibi akıntı geliyor 3-4 gün normal mi? Progesteron azlığı hormonal dengesizlik olabilirmiş. Benim gibi olan var mı hiç düşünmemiştim sorun olduğunu.
3_bebelianne bebegimd7 Benim adetim 1hafta sürer herkesin değişik kuzenim 3gün adet olur mesela neden korktun ikimizindr bebeği oldu adet gün sayısına bakmıyor
Aydan95 27-28-29 gun arayla adet goruyorum. 3-4 gun oluyor sonra kahverengi 2-3 gun tam bekliyorum. Ama bazi aylar 2 gun oldugu oluyor. Degisik yani
bebegimd7 Aydan95 O zaman normal adet sonrası kahverengi akıntı. Benim adetim uzun sürdüğü için akıntı uzun sürüyor herhalde. Bir de ben adet döneminde ağrı kesiciyi azalttığımdan sonra süresi uzadı
Aydan95 bebegimd7 evet her kadinda farkli mesela bende tam tamina 7-8 gune temizlenorym adet kadindan. Ablam hep dalga gecer benimle) 3-4 gune kadar maks suruyor onda, bende 7-8
3_bebelianne bebegimd7 benimde kahverengi leke son zaman gelir canım istersen kadın doğumcuya danış için rahat etsin