Tazeanne2016 b-pekobay98 10. Haftada yaptırdım cinsiyetini de öğrendik fakat cinsiyet gelen raporda yazmıyor , doktorunuza bilgi veriliyor
hhllyyaa b-pekobay98 evet 10.haftada öğrendim eurofins firmasına yaptırdım benim görüştüğüm temsilci çok tatlı biriydi çok ilgilendi test öncesi sonrasında.cinsiyet normalde gönderdikleri raporda yazmıyor yasakmış o yüzden bana arayıp hem sonuçları detaylı anlattılar hemde cinsiyeti söylediler
b-pekobay98 af_ hayır,doktorum bana genlabın broşürünü vermişti ama ben istanbul labı tercih ettim, labistanbul.com dan size en yakın şubelerine bakabilirsiniiz.
af_ b-pekobay98 araştırmadayım bana da genlabın broşürü verildi aramadım henüz de nereye yaptırsam kimisinde genetik doktoru imzası olmadan veriyorlarmış raporu falan diye duydum
b-pekobay98 af_ ben ikili ve üçlü testi hiç istemediğim için yaptırmayı düşünmüştüm haftaya yaptırmaya gideceğim bakalımm
ipekir Nznunn 8250 tl.. genoks lab a sordum 15 dedi.. istanbullab bana 11250 demişti yanlış hatırlamıyorsam. Yeditepe en uygunuydu araştırdıklarımın içinden
hhllyyaa Nznunn çok daha uygunları var ama internetten araştırın kimi yer yurtdışına göndermiyor.testi nereye gönderdikleri yanılma oranları vs. Çok önemli birçok firmayla ilgili şikayet okudum.eurofinsi kendi açımdan tercih etme sebebim sonuçlarının arkasında durmaları gerekirse testi ücretsiz yenilemeleri ve olumsuz bir sonuç çıkarsa Allah korusun kendi kliniklernde ücretsiz amniyontez yapıyorlardı