ikiprensesannesi___ Merhaba hanımlar yine ben yine Hamilelik eski hesabımı bulamadım yenisini açmak zorunda kaldım 🙃 zaten fazla bilinmez de eski hesabım yine de söyliyim 😅😂ikiprensesannesi
AdenLina99 ikiprensesannesi___ aa ben galiba hatırlıyorum sizi bende eski hesabımı bulamadım yenisi açtım 😂😂 galiba ben hamileyken postlarınıza denk geliyordum 2021-2022 lerdenmisin
ikiprensesannesi___ AdenLina99 yok o kadar eski değilim kızım şimdi bir buçuk yaşında 😅üçüncüye yeni hamile olduğumu öğrendim
yeni_anne2 ikiprensesannesi___ sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin Rabbım büyük lokma ye büyük konuşma işte 😅😅
ikiprensesannesi___ yeni_anne2 teşekkürler Allâh râzı olsun ayy kesinlikle öyle ben hep herkese derdim asla üst üste çocuk yapmam diye ama nasip kısmet işte
ikiprensesannesi___ MujganisMom amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah benim kızlarım küçük ondan yoksa çocuk güzel yanı 😁
yeni_anne2 ikiprensesannesi___ bugün eşime diyorum ben ikinci vs gibi bırsey istersem sakınn beni dinleme 🤣🤣 beni kendime getir bir an önce falan diyorum
MujganisMom ikiprensesannesi___ Tab kesinlikle öyledir Rabbim hepsine sağlıklı huzurlu seneler nasip etsin inşallah. 🧡 🥹 İnşallah bir gün bende yaşarım o duyguyu. 🧡
ikiprensesannesi___ MujganisMom amin amin inşallah en kısa zamanda seninde hamilelik postunu görmek nasip olur 😇
MujganisMom ikiprensesannesi___ Yaa en büyük hayalim yemin ederim inşallah çok teşekkür ederim güzel duaların için. 🧡 🫶🏻 🥹