Aysell00 Kızlar 11+5 ken 12+1 görünmüştü. Bu sefer 13+5 ken 13+1 göründü. Ultrasonda bu şekilde gerileme veya ilerleme normal mi?
DuruDefne_mommy Aysell00 çok normal 2 geri 1 ileri oynaması benimde genelde öyle oldu şuan 15+5 im çarşamba kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek 😄
Aysell00 DuruDefne_mommy hep gerilerek gidiyorum aksi bir şey mi oluyor diye :)) maşallah doğumumuz da yakın olacak 14 haftadayım bende. İlk gebelik olunca korku da çok işte 😁
Aysell00 DuruDefne_mommy oooo inşallah kalbinize göre olur sağ Salim kucağınıza alırsınız. Benım doktor 13. Haftada söyledi bende dedim yanılma olabilir mi hayır dedi bakalım neler olacak 😁
Nisak Cihazdan cihaza da fark ediyor olcumler, kg soylerken bile ortalama bi değer söylüyorlar oynayabiliyor asagi yukari
Aysell00 Nisak evet haklısınız oda olabilir. Benim son adet tarihime göre değilmiş hangisi doğru hangisi yanlış bilemiyorum kafam karışıyor.
Aysell00 DuruDefne_mommy Allah bağışlasın canım. Kız annesi olmak güzeldir eminim ki :) Allah bir tanede erkek nasip etsin 💙🧿
DuruDefne_mommy Aysell00 evet öyle güzel ki eşim 1 tane daha kız olsa keşke diyor 🥰🥰🌸babaya düşkünlük doğru bi olay😄😄
Aysell00 DuruDefne_mommy sağlıklı olsun da gerçekten cinsiyet önemli değil ☺️ neler görüp duyuyoruz. Bana da kız dendi ama değişebilir oluşunu düşünüyorum, tek temenni sağlıklı olması ☺️
DuruDefne_mommy Aysell00 evet evet kesinlikle öyle hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar gerisi can sağlığı 🥰🥰
Aysell00 DuruDefne_mommy yaaaa çok sevindimmm eşin de bir kız daha istiyordu Allah kalbinize göre vermiş 🥰🥰 kız yılı heralde 😋 isim düşündün mü
DuruDefne_mommy Aysell00 evet çok şükür Rabbime 💝💝💖İlk kızım Duru bunda henüz kararlaştırmadik ama Doğa ve Defne seçenekler arasında 🥰🥰