M-g2118 Selamm kızlar emzirme sütyeni veya atleti önerisi istiyorum kumaşı güzel dayanıklı var mı önerinizz
Fatmadmr37 M-g2118 ilk gebeligimde dagi den almıştım emzirme atletini aşırı memnundum. Nerdeyse 2 senede giydim hiçbir şey olmadı. Şuan çok zam gelmiş tekrar ondan almak istedim ama bu sefer lcw dan tercih ettim biraz daha uygun kalıyor oraya göre. Güzel rahat görünüyor inşallah memnun kalırım.
SM5534 M-g2118 Emzirme atleti çok gerekli değil Ama emzirme sütyeni çok kullanışlı ve rahat ben dagiden 3 tane aldım çok memnunum bebeğim 4,5 aylık ben hala emzirme sütyeni kullanıyorum normal sütyen zor geliyor bana .Alacaksanız Dagininkileri öneririm
tahamommy M-g2118 lcw dan emzirme atleti aldım, doğum yapmadım ama denedim evde çok rahattı bi iki tane daha alıcam, ucunda da süngeri uç falan belli etmiyor buarada
Selmagkk Daha almadım ama e bebeğin südyenine güzel diyorlardı bakıcam bende kaçıncı haftandasın canım
Serpoo Selmagkk pentinin anne südyeni daha güzel tavsiye ederim. E bebegn südyenleri bi kaç yıkamaya saldı kendini. Ama atletlerinden memnunum ( 3 aydır kullanıyorum)