Petunyaela Akşam yazan ovülasyon testini dün yapmıştım diğerini bugün. İkiside aynı koyulukta çıktı. 2 gün üst üste koyu çıkması normal mi yahu🫣 dünü bugünü yarını mı değerlendirmem lazım😆
Petunyaela yeni_anne2 🤣🤣🤣 ayyy kocamın canına minnet ama 3 gündür oluyor zaten çatlasın artık yaniii bir kaç gün ara verelim🫣 böyle kırmızı çıktıkçada bebiş çok istediğimiz için bunuda değerlendir hadi bunuda diyorum seriye bağladık 🤣🤣🤣🤣
yeni_anne2 Petunyaela Allah tez zamanda nasıp etsin inşallah saglıkla gelsin güzelll haberler ama kücük tavsiyem sırf cocuk ıcın yapmayın kafanızdan attın birazz dahaa saglıklı olucak emin oll😊
Petunyaela yeni_anne2 heeerkes bunu yazıyor okuduğum yazılarda da:) inşallah Allah gönlüme göre verir doğru zamanda 🌸🫶🏻
tahamommy Petunyaela yumurtlama ya ondan yumurtaya gitti aklım herhalde dkdjdj 🤣 çok su da tüketin diyolar ama onun etkisi var mı bilmiyorum ben bol bol havuç yemiştim birde yumurtlama masajı
yeni_anne2 Petunyaela çünkü gerçekten oyle bizde ilk karar verdiğimiz ay kafaya taktık ama sonraki ay unutuk artık tamamen istediğimiz için yapıyorduk ve hamile kalmıştım ve bunu da tesadüfen öğrendim hamile kalmışım 5 haftalık olmuş ben yenı adet geçince farketimm 😅😅
Petunyaela tahamommy her ovülasyonda aklıma yumurta gelecek sayende. Bende ne güzel soruyorum haşlama mı diyeeee🥚 🤣🤣🤣 🤣
Masal2021 tahamommy bende okuyorum acaba yumurtanin çatlaması için yumurtami yemesj lazım 🥰 kahkaha atmamak için zor tuttum kendimi
tahamommy Masal2021 🤣🤣 yanlış bilgilendirme postu oldu bu valla inşallah okuyan herkes aşağı doğru inerde yumurta yemeye kalkmaz 😅
[silindi] Yine ben yazıcam size aynı testi kullandığım için🤣 benimde yumurtlama zamanımda 2 gün böyle aynı koyuluk çıkıp ertesi gün silikleşmişti. Darısı artık sizin başınıza normal yani havuca devammm🤣🤭