yasarceyda12 Kamilemum elbette bi kaç arkadaşımda tutmadı kız kardeşimde tutmadı bende tutmuştu inanmayın zaten ya kız ya erkek burdada görürsünüz tuttu diyende var tutmadı diyende
Eceunverkanra Kamilemum Merhaba, cin takvimi benim ilk cocugumda tutmustu ama ikinci cocugumda tutmadi
bilgeebsrn Kamilemum Çin takviminde annenin çin yaşı hesaplanmalı daha sonra takvime bakıp bu çin yaşına göre cinsiyete bakılmalı. Bir çok kişi yanlış hesaplıyor çin takvimine göre cinsiyeti
Kamilemum Eceunverkanra benim 13 aylık bir kızım var ve şuan 7 haftalık hamileyim çin takviminde erkek görünüyor bilmiyorum herkes doğru çıkıyor dedi Teşekkür ederim tekrardan 🙏
Kamilemum hayalperest2310 yaaa ne güzel ben aslında biraz saçma gelicek ama cin takvimine bakıp yaptım 😅 çok saçma biliyorum ama bir ihtimal belki tuttu
Cakalllsebahat-0 Çin takvimi de tuttu diğer hurafeler de hatta kan değişim yılı hesaplama vardı o bile tuttu çüklü bi şey doğurcam dfkfkf
bilgeebsrn Kamilemum Ben 29 yaşındayım mayısa bakıyorum Erkek ancak Çin takvimine göre yaşım 31, mayısa bakınca Kız gösteriyor. Bu dikkat edilmeli
Ozgeee22 Kamilemum bizzat bende ve yakın arkadaşım da tutmadı. Çin takvimi ikimize de kız bebek gösteriyordu ama 2 erkek geliyor Allah’ın izniyle 💙