denizannee Razakna herkesin farklı kuzum 11 haftalıkken öğrenen var 6 aylıkken öğrenen var bide baştan öğrenip sonra değişen de var... ben 13+3te gittim bisey demedi mesela. 16yı bekleyin diyorlar genelde garanti olsun diye. Bekleyelim bakalım 🤷🏼♀️🍀
Bebegimm__ Razakna bende 14+1 ikili testte doktorum %90 erkek demişti 12+5 de çoktan bellidir özellikle erkekse hemen gösterir ☺️
Denisss Razakna doktor tecrubesi cok onemli bana 14. Haftada kiz dedi 23 haftalik olduk hala kiz. bellidir ama yinede detayliya kadar sabredin sonra hayal kirikligina ugrayan cok insan var sahit oldum arkadasimda 😊
Fatovebebegi Razakna ben 11. Haftada ogrendım tabı çocuğun pozısyonuna bağlı saklıyabılır eğer ozele gıdıyorsanız kesın söyler ozellıkle bacak arasına baktının gıderken cıkolata vısne suyu ıcın hareketlı olsun ınsallah gorursunuz
Duyguxx Bebegimm__ canım ikili testi devlet hastanesinde mi yaptırdın? Ben yarın yaptırıcam devlet hastanesinde ama cinsiyet söylemiyorlar diyorlar devlet hastaneleri
Razakna Bebegimm__ yemek yiyice mi 😂😂 bendede öyle oluyor ☺️ Bazen de tansiyonum düşüyor sanırım gözlerim kararıyor ☺️
Minik_Hanim Fatovebebegi 13+4'te bacağını alenen açtı kız olduğunu öğrendik.. 16. Haftaya pipi çıkmaz artık heralde 😄😄
Razakna Aselnaz33 bende 14 haftalığım ama henüz hastaneye gidemedik eşim hastalandığı için ama çok meraklıyım ilk bebeğim ☺️
Fatovebebegi Razakna ben 11. Haftamda gıttıgımde bacak arasını görünce dedım kızım olucak yaşasın benım de ılk gebelıgım ama uzantı yok dedım doktora soyledım güldü Ewet ama kesın degıl tabı 3 hafta snr gelın gene dedı yüzde ellı kız demıstı
Aselnaz33 Razakna kendisini göstermemişti bende inat ettim öğrencem diye doktorum alttan muayne etti iki saniyede hoop cinsiyet belli kız :) 10 gün sonra doğumum var :)
Razakna tugbamehmetbaki inşallah belli olmuştur ya çok heyecanlıyım o beni hayata bağlayan yavrum kuşum 🤰🏻🌸☺️