SedaMeric Yalinn8 insan tedirgin oluyor işte kuzum karnimda 2 tane bebek var pek ilaç kullanma taraftarıda değilim ama aşırı ağrım var o yüzden içmem gerekiyor
Yalinn8 SedaMeric ee tabi pat die ilac icesi gelmiyor insanin ama bu kadar agrin varken icmen lazim canim, rahatlaticaktirr
SedaMeric nes94 bende kimyasal olduğu için korkuyorum işte ama ağrım var malesef ki icmek zorundayım 😞
nes94 SedaMeric tabi ki iç o konuda sıkıntı yok ama günde 3 tane içebilirsin diye keyfi hareket etme agrin geldiğinde derecesini sen biliyosun ona göre iç içinde rahat etsin sende ağrısız geçir gününü
Depresif_polyanna SedaMeric ağrı kesiciler genel olarak çok sık kullanılmaması gereken ilaçlar zaten. Çok zorlandığınizda kullanin bence
hasretakkus SedaMeric şuan 36+5 günlük gebeyim hamileligimin başindan beri parol kullniorum mecbur oldgm icin doktorum 3 saate 1 bile icblrsn tam miydeye inmeden eridigi icin bebege sorun olmaz dedi cok sukur hersymz cok iyi bi sorun yaşamadk
SedaMeric nes94 ya ben içsem bile gece yatarken içerim çünkü en azından rahat uyuyayım diye gündüz en azından yine bir şekilde geçiririm günümü ağrıdan rahatça yatamıyorum bile
SedaMeric Depresif_polyanna evet o yüzden hiç kullanmadım bu zamana kadar ama 2 gündür çok kötüyüm aşırı ağrım var ve biraz birşeyler atıştırıp içtim paroldan
Deletedmom231 SedaMeric Bende migren ve fıtık var bana da parol içebilirsin dedi ama dayanıyorum içmiyorum ne olur ne olmaz durur durur beni bulur Allah korusun
SedaMeric Deletedmom231 bende öyle düşünüyorum ama inan 2 gündür çok zor bi süreç geçirdim resmen ağrıdan öldüm öldüm dirildim sabahın köründen gece 1 e kadar acildeydik bugün de ağrım başlayınca içsem mi içmesem mi diye düşündüm vicdanen rahatsızım ama içtim malesef
AnlatmayaGerekYok SedaMeric canım kullan bende kullandım doktorum vermişti günde 3 tane içebilirsin demişti enfeksiyon kapmıştım 1 haftaya yakın içtim ben
blackeagle SedaMeric ağır bir migren hastasi olarak ben kullanıyorum parol veya minoset doktorum kullanbilirsin dediği için rahatlikla kullaniyorum zaten birtek bunlari veriyorlar
SedaMeric blackeagle çok geçmiş olsun canım bende zorda kalmadıkça kullanmam dayanamadigim zamanlarda kullanırım
blackeagle Aysenur27 bende grip oldum ya olmuyorum diye seviniyordum benide buldu bitkisel birsey kullaniyor musun canım doğal falan
Aysenur27 blackeagle öksürüğüme sadece limonu sıkıyorum canım içine biraz bal katıyorum balım erisin diye biraz sıcak su katıp içiyorum cok iyi geliyor bir kaç saat olsun rahatlıyorum bide pekmez içiyorum
BusraNurAnne SedaMeric kullaniyorum canim geciyorda bas agrisi icin doktorum vermisti bugun de pelvis agrisi icin acill gittim bana yine parolu önerdi
SedaMeric BusraNurAnne demekki zararı yok diycem ama bence zararlının zararsızı parol her ne kadar zararsız densede sonuç olarak oda bi kimyasal az da olsa vardır yani zararı bebeklerimize 😞
BaharAytekin SedaMeric bende doktorumun onayıyla kullandım hala da gerek oldukca kullanıyorım ilk aylarda yogun bas agrımda gunde 4 taneye kadar ıcebılırsn demıstı.
Shrrife SedaMeric canım doktorun kullanabilşr dşyosa burdaki doktor ve hemşire arkadaşlar dışında bence kimseye laf düşmez. Yediğimiz sebzede bile kşmyasallar var bence kullanmanda zarar yok diyosa doktor kullanabilirsin bence.
SedaMeric Shrrife insan bi anne olarak kendini değil de içinde taşıdığı yavruyu düşünüyor işte bide benim ikiz biraz fazla endişeleniyorum
Reykzy SedaMeric sen bi romataoloji doktoruna gidiyor musun takip ediyor mu seni parol kesmez o agrıları colsin alıyor musun
SedaMeric Reykzy evet kuzum kesmedi zaten doktorum prednol yaptirmami söyledi yani kortizon ama içim el vermedi yaptiramadim. Prednol vurulsam hemen ayağa kalkarım biliyorum ama yüksek doz prednol bebeklerimi etkileyebilir
Lil SedaMeric günde 3 ü geçmediğin sürece kullanabilirsin. Karın ağrın oluyorsa zaten kullanmalısın ki o ağrılar sancıları tetiklemesin. Demişti doktor.
Rabia12 SedaMeric bende faranjit geçirdim mecburiyetten kullandm ama dr bana en fazla iki tane kullanabilirsin gün içinde demişti çok zorda kalmadıkca kullanmayın derim hamilelikte kullanımında sakınca yok ama yine de kimyasal iste 🤷🏻♀️