nisaakb 33+5 im iki gündür iki adım atsam vajinada iğne batması gibi oluyor saniyelik. Ondan önce gayet yürüyordum hareketliydim. Bi anda yürüyememeye başladım. Bir de bebek büyüdü hareketleri mi sertleşti yoksa hareket dediğim şey kasılma mı oluyor kafam çok karışık. Nst geçen hafta normaldi. Nst ye hep sabah bakılıyor. Ama genelde gündüz iyiyim akşamları karnım sertleşiyor. İşten hala ayrılmadım ama uzun yol gidiyorum galiba daha gidemicem. Sizler ne durumdasınız ağrı kasılma var mı ?
Ahsenmira nisaakb aynı durundayım 33+6 akşamları artıyor o sertleşme dediğimiz şey aslında kasılma ve çok sık oluyorsa sıkıntı ben daha yeni nst çekildim ve progestan ditil verdi doktorum yatacaksın kendini yormuşsun dedi 🤷🏻♀️🥲
Amywhat nisaakb değilim evdeyim ağrım oldukça uzanıyorum ama hemen geçmiyor veya geçse de geri geliyor 🥹
Pamiramsi 33+1’iz bizde benim de karnımda adet sancıları gibi ağrılar oluyor ve belime de vuruyor ara sıra ve bazen vajinada baskı hissettiğim de oluyor, ağrılar düzenli olmadığı için doktora gitmedim haftaya kontrol günüm var zaten diye bekliyorum ama bence bunlar sancı başlangıcı 😂
nisaakb Pamiramsi düzenli değilse korkmayın. 50 kere gittim bişi çıkmıyor 😅 normal demekki rahim kendini doğuma hazırlıyor artık
nisaakb Ahsenmira benimki de işten ayrıl kendini yorma diyip duruyor aslında hiç yorulmuyorum ama bu hafta daha iyiyim geçen haftaya göre. Sadece ayakta kalma sürem azaldı vajinaya baskı yapıyor çok yürüyemiyorum.
Pamiramsi nisaakb aynı şeyi düşündüğüm için gitmiyorum ama bazen cidden rahatsızlık veriyor ya ☹️ bide bu aralar akşam saatlerinde acayip halsizlik basıyor baş ağrısı felan başlıyor normaldir dimi
nisaakb Ahsenmira evde kayınpeder kayınvalide olmasa ayrılcam da ah hiç evde durasım yok bakalım belki haftaya ayrılırım
sedanrgnll1654 @nisaakb şuan 37+2 haftayız benim kasılmalarım o haftada da vardı dediğiniz gibi batmalar bende de oluyor ara ara kasılma ağrı uzun zamandır var bebek baskı yaptığı için normal korkmayın 🥰
Pamiramsi nisaakb 33+1’deyiz kontrolümüz 35’de olcak. Tansiyonum 10/5 gün içinde sürekli bu şekilde, baş dönmesi halsizlik hali var genel olarak