melikeyimmmmm 9+4 deyim bir haftadır diş ağrım var çok fena dolgum düşmüş yemek yiyemiyorum neredeyse geceleride uyutmuyor acaba dişi çekerler mi bi sorun teşkil eder mi bilgisi olan varsa cevaplarsa çok sevinirim
Buse4161 melikeyimmmmm aşkım ilk trimesterda çekmiyorlar maalesef 2. Trimester a kadar beklemen lazım o zamana kadar karanfil yağı kullanabilirsin ve günde 4ü geçmeyecek şekilde parol içebilirsin ben öyle idare ediyorum bi de her yemekten sonra oyuk yeri kürdan ile temizle ve ağzını iyice çalkalayıp fırçala iyi geliyor
1melek2prens1anne melikeyimmmmm doktor izni alıp gebeliğin orta zamanlarında çekebilirsin benim de dişim çok ağrıyordu dolgum düşmüştü hamileliğimin son zamanları olduğu için geçici dolgu yaptı doktor uyusturmadan şu anda idare ediyorum çok ağrı olursa da karanfil kullanıyorum kesiyor ağrıyor
melikeyimmmmm Buse4161 parol bende fayda etmiyor hiç canım ya bakalım dayananilirsem güzel olur geçici olarak dolgu yapar mı acaba doktor
melikeyimmmmm 1melek2prens1anne bende sanırım geçici dolgu yaptırırım karanfili deneyeyim bende iyi geliyormuş öyle diyorlar