minussset Sezeryan sonrasında hangi ilaçları yada vitaminleri içtiniz. Bende Demir hapı, D vitamini, Magnezyum, Parol, Klindan antibiyotik devam ediyor . Yada siz sezeryan sonrasında antibiyotik kullandınız mı ?
Ehjfjsjs minussset antibiyotik demir hapı d vitamini ağrı kesici içmiştim canım bide batikon sürüyordum yarama
minussset Ehjfjsjs bebeğe etkisi oldu mu peki ? Özellikle antibiyotik ? Kaç gün kullandınız ? Ben günde 4 tane Klindan kullanıyorum .
Ehjfjsjs minussset bebek için değil de yara yeri iltihaplanmasin diye vermişti doktor bana canım bebeğe bişey vermedi ne kadar kullandım inan unttm 6 yıl oldu
Nesli006 minussset her sezaryana veriyolr antibiyotik bende herhangi bi sknti olmadi bebek için . Tam hatrkamyorm ama galiba bende günde iki üç icyodum.
Denizgiller Bebeğe etkisi kar zarar olsrak düşünün yaranıza bişey olsa bebeğinizle aranızdaki ilişki daha cok etkilenir o yüzden emin olun kullanmanız en doğrusu ben ilk sezeryanımda bir hafta kullanmıştım günde 4 ilaç agrı kesiciler de dahil toparlanmak için ihtiyacımız var
minussset Denizgiller kilindan diye bir antibiyotik var . Direk süte geçiyor. Açıklamasında öyle yazıyor .Allah korusun kanlı ishal vs yapıyrmuş . Bebeği ne derece etkiler emin değilim .. Penisiline alerjim varda . Herkesin içtiği antibiyotiği içemiyorum . 🥺 biraz korkuyorum
Denizgiller minussset anladım muhakkak ecz ya da doktora danışın o halde aynı etkiye sahip farklı içerikle değişir belki